Kategoriler

Haber Alanya

ALKÜ AB Eğitim programını açıkladı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ)Uluslararası İlişkiler Osi, Avrupa Birliği (AB) Eğitimi ve Sertifika programı hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Osi,  Konrad Adenauer-Stiftung Derneği ve TANDEM (Türk-Alman Dayanışma ve Entegrasyon Derneği) işbirliğiyle 01/02/08/09/15 Nisan 2019 tarihlerinde ücretsiz olarak Avrupa Birliği (AB) Eğitimi ve Sertifika programı gerçekleştiriyor. Programa, akademisyen ve öğrencilere yurtdışı bursları sağlayan DAAD

(Alman Akademik Değişim Servisi) temsilcileri de katılacak ve bilgilendirme sunumu gerçekleştireceklerdir. AB Eğitimi ve Sertifika programı hakkında bilgiler veren Rektör Yardımcısı ve Uluslar arası İlişkiler Genel Koordinatörü Prof. Dr. Leyla Harputlu, Avrupa Birliği Eğitimi ve Sertika programının öğrencilerin Avrupa Birliği hakkında doğru bilgilendirilmelerinin önemli olduğunu vurgulayarak, 1 Nisan’da başlayacak olan programa akademisyenlerin, öğrencilerin ve vatandaşlarımızın ücretsiz olarak katılabileceğini söyledi. Harputlu, “Toplam beş gün boyunca sürecek olan Avrupa Birliği eğitimine en az dört gün katılanlar, sertika alamaya hak kazanacak. İlgili sertifika programına katılan ve belgeyi almaya hak kazanan adaylar,  Avrupa Birliği konusunda temel seviyede eğitim aldığını belgelendirmiş olacaktır” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Belediye
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Gazipaşa Tarım Fuarı çıkarması 
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem esnafı ziyaret etti
Gündem
17 Kez Görüntülendi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Çevre
13 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da ara eleman sorununa çözüm arayışı
Güncel
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi 
Genel
14 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten 1 Mayıs mesajı
Asayiş
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 54 günde 42 milyon lira para cezası 
Belediye
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da kaçak yapılar bir bir yıkılıyor
Spor
18 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı