Kategoriler

Haber Alanya

THY, 29’uncu sırada

İngiltere merkezli Skytrax'ın yaptığı "2018 dünyanın en temiz uçak " sıralamasında müşterilere koltuk, masa, halı/döşeme, panel ve tuvaletlerin temizliği soruldu. Gelen yanıtlara göre dünyanın en temiz 10 havayolundan 7'si Asya ülkelerinden. THY, ilk 30'da yer aldı

 Skytrax’ın havayolu  şirket müşterileri arasında yaptığı araştırmaya göre dünyanın en temiz 10 havayolundan 7’si Asya kökenli. Skytrax'ın "2018 dünyanın en temiz uçak " sıralamasında müşterilere koltuk, masa, halı/döşeme, panel ve tuvaletlerin temizliği soruldu.  
 Japonya'dan All Nippon Airways (ANA) en temiz uçak kabini sıralamasında başta geldi. Onu Tayvan'dan EVA Air ve Güney Kore'den Asiana Airlines izledi. Hong Kong'un Cathay Pacific Airtlines altıncı, Hainan Airlines dokuzuncu sırayı aldılar. İlk 10 arasında yer bulan diğer şirketler de Singapore Airlines, Japan Airlines, Qatar Airways, Swiss International Airways ve Lufthansa.
 Afrika'nın en temiz havayolu şirketi South African Airlines. Air New Zealand, Avustralya ve Pasifik bölgesinin en temiz havayolu. Avrupa'da ise başı Swiss International Airlines çekiyor. Air Canada ve Azul Airlines de Kuzey ve Güney Amerika'nın temizlikte en yüksek performans gösteren şirketleri.
 Türk Hava Yolları (THY) en temiz 30 şirket arasında yer aldı. Temizlikte ilk 30 arasında bir tek Amerikan veya İngiliz havayolu bulunmuyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
12 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak  
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
‘Fıstıklı limonata’ Alanya’nın tescilli lezzeti oldu
Belediye
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten İskele’de temizlik operasyonu 
Güncel
14 Kez Görüntülendi.
Yücel ALTAV Başkanlığını Özçelik’e devrediyor
Genel
18 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan Ankara’da Başsavcı Karaköse’ye ziyaret 
Alanya
24 Kez Görüntülendi.
Alanyalı turizmci Nuri Arslan kalbine yenik
Spor
10 Kez Görüntülendi.
Corendon Alanyaspor : 1-1
Asayiş
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
27 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"