Kategoriler

Haber Alanya

Çavuşoğlu'nun Alanya programı ertelendi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Brüksel'de iki gün süren Türkiye-AB Ortaklık Konseyi toplantısı ve çeşitli temaslarının ardından Cuma akşamı İstanbul'a döndü.

Bakan Çavuşoğlu, ayağının tozuyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'la birlikte seçim çalışmalarına katıldı. Bakan Çavuşoğlu, Cumartesi günü ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'la birlikte, katliam nedeniyle Yeni Zelanda'ya gitti. Çavuşoğlu "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Milletimizin taziyelerini iletmek, Yeni Zelanda halkıyla dayanışmamızı göstermek üzere Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay'la birlikte Yeni Zelanda'ya gidiyoruz. Yeni Zelanda'nın Christchurch şehrinde iki camiye yapılan barbar terör saldırısını lanetliyorum. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu hain saldırıda sadece faillerin değil, Batı’da çığ gibi büyüyen İslam karşıtlığını ve nefreti körükleyen siyasilerin ve medyanın da aynı derecede sorumluluğu vardır" dedi. 
ÇAVUŞOĞLU GELEMİYOR, SOYLU SEÇİM OFİSİNİ AÇACAK 
Yeni Zelanda'daki katliam öncesi Çavuşoğlu'nun bugün Alanya'ya gelerek, saat 17.00’de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Ak Parti'nin yeni binasının açılışını yapacağı duyurulmuştu. Çavuşoğlu, Yeni Zelanda'dan yurda yarın gece dönecek. Bu yüzden Alanya'daki açılış programı katılımı ileriki bir tarihe ertelendi.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bugün Alanya'ya geleceği, saat 17’de Mahmutlar Seçim Ofisi'ni açacağı bildirildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
8 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
8 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
4 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
7 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
6 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
30 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
90 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
40 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar