Kategoriler

Haber Alanya

Haydi Alanya!

Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında bu akşam Aytemiz Alanyaspor deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. İki takım Süper Lig'de 6'ncı kez kozlarını paylaşacak.

Aytemiz Alanyaspor bugün saat 19.00'da oynanacak Akdeniz derbisinde Antalyaspor'a konuk olacak. Aynı şehrin ya da bölgenin takımları arasında yapılan müsabakalar için kullanılan "derbi" ifadesi, Aytemiz Alanyaspor'un 2016-2017 sezonunda Süper Lig'e çıkmasıyla birlikte bu ekibin Antalyaspor ile yaptığı maçlar için de kullanılıyor. Antalya'nın iki Süper Lig takımı, üç sezonda 5 defa karşı karşıya geldi. Kentte büyük ilgi gören maçlarda Antalyaspor 3, Aytemiz Alanyaspor 2 galibiyet aldı. Söz konusu karşılaşmalarda Antalyaspor'un 9 golüne, Alanyaspor 7 golle yanıt verdi. 
İLK MAÇI ANTALYA KAZANDI
Alanyaspor bu sezon 9'uncu hafta mücadelesinde sahasında Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldu. İki ekip, Süper Lig tarihinde bugün 6'ncı defa karşılaşacak. Ligde 10 galibiyet, 4 beraberlik, 11 mağlubiyetle 34 puan toplayan ve Antalyaspor'un iki sıra üstünde yer alan Aytemiz Alanyaspor şu ana kadar deplasmanda oynadığı 12 maçtan 3'ünü kazanıp, 8'ini kaybetti, 1'inde ise eşitliği bozamadı. Ligde 32 puanla 10. sırada yer alan Antalyaspor ise geride kalan 25 hafta sonunda 9 galibiyet elde etti, 5 maçtan beraberlikle ayrıldı, 11 karşılaşmada ise rakiplerine mağlup oldu. Deplasmanda daha üstün performans ortaya koyup, iç saha maçlarında zorlanan Antalyaspor, ligdeki son iki karşılaşmasında hanesine puan yazdıramadı. 
BİZ KARDEŞ TAKIMIZ
Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, her iki takımın da hem taraftar hem de yönetim olarak dostluk ilişkisi olduğunu söyledi. İki kulüp arasındaki dostane ilişkinin devam edeceğini vurgulayan Çavuşoğlu, şunları söyledi: "Sahadaki neticeye hepimiz saygı duyarız. Her şeyden önce dostluk çerçevesinde geçen bir müsabaka olmasını diliyorum. Biz kardeş takımız. Bir şehrin iki güzide takımıyız. Mücadele sahada olur, biter ve sonuca saygı duyarız. Olumsuz yorum ve haberleri taraftarımız dikkate almasın. Antalya ve Alanya'mıza yaraşır şekilde hareket edilecektir. İnşallah hak eden kazanır."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
22 Kez Görüntülendi.
İyi Parti’nin kuruluşundan beri içinde yer alan Alper Arıkan, görevinden istifa etti.
Gündem
41 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’in 4 Başkan Yardımcısı belli  oldu
Güncel
11 Kez Görüntülendi.
Özel sporcular altınla döndü
Belediye
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten iki dönüşüm talimatı
Asayiş
53 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis göz açtırmadı: 300 kişi sorgulandı 
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Alanya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü 
Genel
9 Kez Görüntülendi.
Erdem'den Bakan Şimşek'e Alanya brifingi
Eğitim
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran sergi 
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
“Alanya’da esnaflık yapmak mucize" 
Antalya
18 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak