Kategoriler

Haber Alanya

Sönmez: Halkın duası ve desteği bizimle!

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez, dün de ekibiyle birlikte Cikcilli, Cumhuriyet ve Güllerpınarı mahallelerinde tam kadro olarak esnaf ziyaretleri yaptı.

Millet İttifakı İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez, İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte tam kadro gerçekleştirdiği ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Sırasıyla Cikcilli, Cumhuriyet ve Güllerpınarı esnaflarını ziyaret eden ekip Alanya merkezindeki etkili çalışmalarına devam ediyor.
 “ESNAFLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ”
İlk olarak Cikcilli mahallesindeki esnafları ziyaret eden Sönmez ve ekibi, halkla birebir sohbet ederek vatandaşların sorunlarına çözüm olacak projelerinden bahsettiler. Esnaflarla sohbetinde işgaliye parasında büyük indirimlere gidileceğinden bahseden Sönmez; “ Yaşanılan ekonomik zorluklar içerisinde, ekmeğini taştan çıkaran, emek veren esnafımızın belini bizler bükmeyeceğiz.  Bir Belediye şehrinin esnafını desteklemek zorundadır. Belediye tarafından alınan işgaliye parası ve eğlence vergilerinde büyük indirimler yaparak, esnafımızın yüzünü güldüreceğiz. Halkımızın duası ve desteği bizimle. Gönülden, samimi bir şekilde halkımızla buluşuyoruz ve kendimizi anlatıyoruz. Halkımızda bizlere gönülden duasını ve desteğini iletiyor. İnşallah 31 Mart 2019 akşamında halkın teveccühü ile Alanya İYİ Olacak”dedi. Cikcilli Esnaf ziyaretinin ardından Güllerpınarı ve Cumhuriyet Mahallesi’nde ziyaretlerini gerçekleştiren ekibi iki mahallede de halk ilgi ile karşıladı. Esnafları rahatlatmak adına yapacağı projelerin yanı sıra vatandaşların ekonomisini rahatlatmak adına yapacağı projelerden de bahseden Millet İttifakı İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Sönmez; “ Alanya’da hayvancılıkla uğraşan vatandaşımız oldukça fazla. Hayvancılığı destekleyerek halkımızı doğal Alanya ürünleri ile buluşturacağız. Süt üreten vatandaşımızın sütlerini belediye olarak satın alacağız. Kuracağımız halk süt büfelerinde günlük taze sütü vatandaşımızla buluşturacağız. Böylelikle hem hayvancımıza destek olacağız hem de vatandaşımızı günlük taze sütle buluşturacağız. Organik ürün pazarı kurarak köylerimizde kendi ürününü kendi üreten çiftçilerimize, ürünlerini halka buluşturma imkanı sunacağız. Böylelikle hem çiftçimizin, sütçümüzün ürünü satın alarak ekonomisine destek olacağız hem de Alanya halkını, Alanya’da yetişen, şehrimizin doğal ürünleriyle buluşturacağız.”dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
6 Kez Görüntülendi.
İyi Parti’nin kuruluşundan beri içinde yer alan Alper Arıkan, görevinden istifa etti.
Gündem
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’in 4 Başkan Yardımcısı belli  oldu
Güncel
5 Kez Görüntülendi.
Özel sporcular altınla döndü
Belediye
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten iki dönüşüm talimatı
Asayiş
19 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis göz açtırmadı: 300 kişi sorgulandı 
Alanya
5 Kez Görüntülendi.
Alanya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü 
Genel
5 Kez Görüntülendi.
Erdem'den Bakan Şimşek'e Alanya brifingi
Eğitim
3 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran sergi 
Alanya
6 Kez Görüntülendi.
“Alanya’da esnaflık yapmak mucize" 
Antalya
17 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak