Kategoriler

Haber Alanya

İş bitiren müdür

CLK Akdeniz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Alanya'da yaşanan elektrik kesintilerine geçici çözüm için ilçeye mobil trafo getirdi.

Alanya'da turizm sezonunda yaşanan elektrik kesintileri esnafı isyan noktasına getirdi. CLK Akdeniz Elektrik Dağıtım Şirketi elektrik kesintilerini en aza indirgemek ve esnafın mağduriyetini önlemek amacıyla dün Kuyularönü Camii bahçesine mobil trafo getirdi. Konuyla ilgili bilgi veren AKEDAŞ Bölge Koordinatörü Ahmet Sait Akboğa, mobil trafoyu geçici çözüm için getirdiklerini söyledi. Akboğa, “Esnafın elektrik kesintisinden dolayı sıkıntısı yaşadığını tespit ettik. Bununla ilgili bazı çalışmalarda bulunduk. Ancak turizm sezonunda bir kesinti olmasın diye yeraltı çalışmasında bulunamıyoruz. Bu nedenle geçici çözümlerle turizm sezonu atlatmak istiyoruz” dedi. 
'BU TRAFO ESNAFA YETECEK'
Mevcut trafoyu rahatlatacaklarını anlatan Akboğa, “İnşallah bundan sonraki süreçte esnafımıza sağlıklı, kaliteli ve sürekli enerji vereceğiz. Sorun ve sıkıntıyı aşmış olacağız. Gelecek sezon için bu geçici bir çözüm. Turizm sezonu dolayısıyla şuan kazı yapamıyoruz. Ancak Eylül Ekim aylarında yapacağımız çalışmalarla gelecek sezona kalıcı çözümlerle bu sıkıntıyı çözeceğiz. Bu trafo buradaki esnafımıza yetecek kadar bir trafo. Mobil yani ihtiyaç olan yere direk olarak nakil edilebilir bir trafo. İhtiyaç olursa farklı mobil trafolar da getirtebiliriz” diye konuştu. 
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
6 Kez Görüntülendi.
İyi Parti’nin kuruluşundan beri içinde yer alan Alper Arıkan, görevinden istifa etti.
Gündem
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’in 4 Başkan Yardımcısı belli  oldu
Güncel
5 Kez Görüntülendi.
Özel sporcular altınla döndü
Belediye
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten iki dönüşüm talimatı
Asayiş
13 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis göz açtırmadı: 300 kişi sorgulandı 
Alanya
5 Kez Görüntülendi.
Alanya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü 
Genel
5 Kez Görüntülendi.
Erdem'den Bakan Şimşek'e Alanya brifingi
Eğitim
3 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran sergi 
Alanya
6 Kez Görüntülendi.
“Alanya’da esnaflık yapmak mucize" 
Antalya
17 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak