Kategoriler

Haber Alanya

ALTSO, üyelerini Paris'e davet etti

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Fransa’nın başkenti Paris’te 19-23 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan SIAL 2014 Uluslararası Gıda Fuarı’na iştirak edecek.

Oda tarafından, üyelerin yeni pazarlara açılmalarını sağlamak ve mevcut uluslararası ticari ilişkilerini güçlendirmek amacıyla, milli katılım organizasyonu İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen, dünyanın sayılı gıda ihtisas fuarlarından biri olan ve Fransa’nın başkenti Paris’te 19-23 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenecek SIAL 2014 Uluslararası Gıda Fuarı’na iştirak etmek üzere stant kiralandı. 
TÜRKİYE’DEN 208 FİRMA KATILACAK 
Gıda, içecek, süt, yumurta, konserve gıdalar, şarküteri ürünleri, şekerleme, bisküvi, pasta, taze ve kurutulmuş meyve ve sebzeler, organik ürünler, dondurulmuş gıdalar, deniz ürünleri sektörlerinde faaliyet gösteren firmalarının katılımcı olarak yer aldığı fuarda, geçtiğimiz yıl Türkiye katılımcı firma sayısı sıralamasında 3. ülke konumunda yer almıştı. Bu yıl ise Türkiye milli iştiraki 9000 m² alanda, 208 firmanın katılımı ile gerçekleştirilecek. 
YÜZDE 50 KOSGEB DESTEKLİ
ALTSO üyelerin yeni fırsatlar sunması arzu edilen söz konusu fuara, katılımcı olarak iştirakin yanı sıra KOSGEB Destekli iş gezisi organize edildi. Söz konusu destek kapsamında, gıda sektöründe faaliyet gösteren, KOSGEB Veri Tabanına kayıtlı ve Destek Yol Haritasını tamamlayarak destek sözleşmesi imzalayan işletmelerin konaklama, ulaşım ve fuar giriş ücretlerinin %50'si KOSGEB tarafından karşılanacak. SIAL Gıda Fuarı İş Gezisine katılmak üzere ön başvuruda bulunan ALTSO üyeleri, kesin kayıtlarının alınabilmesi için, konaklama tercihine göre program bedelinin %50’sini oda tarafından belirtilen hesap numarasına yatırarak, dekontu odaya iletmesi gerekiyor. 
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
23 Kez Görüntülendi.
Alanya ve Manavgat'ta torbacı operasyonunda 75 kişi yakalandı
Gündem
21 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor'da Olağan Seçim takvimi belli oldu
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Pankart asarken yaralandı
Genel
19 Kez Görüntülendi.
Gözler Başkan Özçelik'de
Alanya
20 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki eczacılar 185’inci yılı kutladı
Turizm
34 Kez Görüntülendi.
ALTİD'de sahil büfesi zirvesi
Antalya
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Demirtaş’ta kanalizasyonda işlem tamam 
Belediye
22 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden temizlik atağı 
Sağlık
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tam not
Alanya
20 Kez Görüntülendi.
Alanya esnafına Nuri Başkan’dan denetim uyarısı