Kategoriler

Haber Alanya

‘Seçmen, adayların geçmiş seçim kataloglarını incelesin’

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, NTV’ye konuk oldu. 13.00 bülteninde Burak Özcan’ın sorularını yanıtlayan Başkan Türel, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği vizyon projelerle şehrin çok iyi bir noktaya geldiğine işaret ederek, yaklaşan yerel seçimle ilgili de konuştu.

“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Başkan Türel, seçmenlerin de adayları değerlendirirken, geçmiş dönem seçim kataloglarındaki vaatlerin ne kadarını yerine getirebildiğine dikkat etmesini istedi. 
Burak Özcan’ın 31 Mart seçimlerine ilişkin sorularını da yanıtlayan Başkan Türel, yerel seçimlerin Antalya’ya yapılacak hizmetlerin önemi, gelecek vizyonu, Antalya’nın geleceğe hazırlanması açısından tarihi bir seçim olacağını belirtti. Seçime yönelik bütün hazırlıklarını tamamladığını söyleyen Başkan Türel “Antalya’da her iki belediye başkanlığı dönemimde de gerçekten tarihi hizmetlere imza attık.  Ve şimdide bunu çok daha ileri bir noktaya taşıyacak çalışmaları yapmanın heyecanı içerisindeyiz” diye konuştu. 
Seçimin siyasi yarıştan öte adayların değil projelerin yarıştığı bir seçim olmasını istediğini dile getiren Başkan Türel, “Kim hangi projesiyle halkın gündemine gelecek, kim o projeleri söyledikten sonra yapabilecek?  Büyükşehir veya ilçe belediye başkanlıklarına aday olan varsa belediye başkanlarının geçmiş dönem kataloglarının incelenip seçimde hangi sözleri vermişler, hangilerini yapmışlar, hangilerini yapamamışlar seçmen tarafından da dikkatli bir şekilde incelenmesi lazım” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
14 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
16 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
10 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
11 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
14 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
22 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
31 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
23 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
93 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
42 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar