Kategoriler

Haber Alanya

Başkandan transfer müjdesi

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “İnşallah önümüzdeki günlerde takıma 2 veya 3 oyuncu daha takviyemiz olacak. Şu an da her şey iyi gidiyor ve en iyi şekilde 2'nci yarıya hazırlanıyoruz” dedi.

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, teknik direktör Sergen Yalçın’ın takımın başına gelerek çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Goldcity Otel'de güzel bir kamp ortamı olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Sergen hoca ilk yarının bitimi itibarıyla kurstaydı ve önceki gün dönerek çalışmalara başladı. Burada çok iyi bir atmosfer var. Her sene burada kampa giriyoruzç Snanılmaz güzel bir zemin var. Şu an da gerçekten Türkiye'de hiç olmayan bir zeminde idman yapıyor takımımız. Hazırlıklar en iyi şekilde gidiyor" dedi. 
"2 VEYA 3 OYUNCU TAKVİYEMİZ DAHA OLACAK"
Fenerbahçe'den sezon sonuna kadar Ozan Tufan'ı kiraladıklarını dile getiren Çavuşoğlu, "Transferler devam edecek. İnşallah önümüzdeki günlerde takıma 2 veya 3 oyuncu daha takviyemiz olacak. Şu an da her şey iyi gidiyor ve en iyi şekilde 2'nci yarıya hazırlanıyoruz. Takımdan gidecek oyuncular da ayrıldı ve kampta değiller. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.
"EN AZ 40 PUAN ALMAYI HEDEFLİYORUZ"
Bir gazetecinin sezon hedefiyle ilgili sorusu üzerine Hasan Çavuşoğlu, şunları kaydetti: "Geçen sene 40 puan ile kapanış yaptık. Bir önceki sene de öyleydi. Bu sene de en az 40 puan almayı hedefliyoruz. Tabii bu sene lig çok daha farklı ve çıtasının biraz daha yükselme durumu var. İlk yarı itibariyle bunu gördük zaten. Takımların hepsi birbirini yenecek güçte olduğu için bu sene biraz daha sıkıntılı bir süreç var. İnşallah 2'nci yarıda çıkışa geçmek istiyoruz."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
22 Kez Görüntülendi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun"
Asayiş
116 Kez Görüntülendi.
Jandarmadan Mutluluğa Kurşun Sıkma Projesinin Tanıtımı
Genel
14 Kez Görüntülendi.
ALANYA Belediyesi üniversite öğrencilerini bahar şenliğinde sanatla buluşturdu
Spor
26 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor'dan Samsun'a çıkartma
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Başkan Erdem'den Ankara’da önemli görüşmeler
Güncel
41 Kez Görüntülendi.
Alanya’da halk otobüsü ücretine zam
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Rüzgar Gülü Kreşi “Kumsal’ın Gökyüzü Macerası” kitabıyla renkleniyor
Genel
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 2 fırkateyn ve Sahil Güvenlik Botu bugün ziyarete açılıyor 
Belediye
19 Kez Görüntülendi.
Alanya’nın efsane festivali 24 Mayıs’ta başlıyor
Antalya
32 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle ve yayla yollarına bakım onarım