Kategoriler

Haber Alanya

Ramazan durak istedi, Türel yerine getirdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Korkuteli’nde yaşayan 16 yaşındaki Ramazan Öter’in Yelten mahallesinde kapalı durak isteğini hemen gerçekleştirdi.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kanal V’de katıldığı Siyaset ve Kulis programında izleyicilerden gelen talep ve istekleri de yanıtladı. Program sırasında Korkuteli’den Ramazan Öter isimli bir öğrenci sosyal medya üzerinden Başkan Türel’den durak istedi. Başkan Türel, programın reklam arasında 16 yaşındaki Ramazan’ı arayıp talebinin tam olarak ne olduğunu öğrendi. 
Ramazan üşümesin
Ramazan Öter, Yelten Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde otobüs beklerken üşüdüğünü bunun için durak istediğini Başkan Türel’e iletti.  Türel, en kısa zamanda yetkili kişilerin kendisiyle temasa geçerek talebinin karşılanacağını söyledi. Başkan Türel’in Ramazan’a verdiği söz anında yerine getirildi. Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Yelten Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde modern duraklardan yerleştirdi. Böylece Ramazan’ın talebi anında yerine getirildi.
Menderes Ağabeyime teşekkür
Ramazan Öter, durak talebinin bir an önce karışlanmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek; “ Menderes ağabeyime çok teşekkür ediyorum. Bu durağa çok ihtiyacımız vardı. Soğuklar başladı. Korkuteli çok soğuk olduğu için arkadaşlarımla çok üşüyorduk. Başkanımıza söyledikten sonra bir iki gün içinde durağımız hemen yapıldı. Şu an da yağmur yağıyor ve hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz” dedi.
 
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
4 Kez Görüntülendi.
Dünya şampiyonundan Alanyaspor’a sürpriz ziyaret 
Asayiş
4 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sürücülere rekor ceza
Genel
4 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nde bazı isimlerin görev yerleri değişti
Belediye
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Gazipaşa Tarım Fuarı çıkarması 
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem esnafı ziyaret etti
Gündem
19 Kez Görüntülendi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Çevre
15 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da ara eleman sorununa çözüm arayışı
Güncel
13 Kez Görüntülendi.
Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi 
Genel
15 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten 1 Mayıs mesajı