Kategoriler

Haber Alanya

Çavuşoğlu’ndan yerel seçim çıkarması

Yurt dışı ve yurt içerisinde yoğun temaslarını sürdüren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yarın Alanya’ya gelerek Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nda 2001-2018 yılları arasında İlçe Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği yapmış isimlerle toplantı yapacak.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu dün Tunceli’de bazı temaslarda bulundu. Tunceli'deki Munzur Üniversitesinin akademik yıl açılış töreninde konuşan Bakan Çavuşoğlu, "Biz çok taraflılığa inanıyoruz ama etkin çok taraflılığı savunuyoruz. Ama bir taraftan da ABD'nin özellikle başlattığı tek taraflı kararlar ve sadece küreselleşmeyi değil kendisini düşünen bir akım ve bunu ticaret ve kur savaşlarına döndürerek kendi politikalarına uymayan ülkeleri de cezalandırma yaklaşımı var" dedi. Sözü İran'a yaptırımlara getiren Çavuşoğlu, "Ekonomik ve ticari ilişkilerimizin, hele işte yaptırımları görüyorsunuz, İran yaptırımı, enerji güvenliğimizin de güçlendirilmesi ve çeşitlendirilmesi şarttır. Bununla ilgili adımlarımızı atmaya devam etmemiz lazım" ifadesini kullandı.
ALANYA’DA TOPLANTILAR YAPACAK
Bakan Çavuşoğlu öte yandan bir dizi temaslarda bulunmak üzere yarın Alanya’da olacak. Bakan Çavuşoğlu’nun ilk olarak Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) ile Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ni (ALKÜ) ziyaret edeceği daha sonra ise Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nda 2001-2018 yılları arasında İlçe Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği yapmış isimlerle bir araya geleceği öğrenildi. Bakan Çavuşoğlu’nun bu isimlerle yerel seçimler öncesinde fikir alışverişinde bulunması bekleniyor.  – Mert CANTÜRK 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
6 Kez Görüntülendi.
İyi Parti’nin kuruluşundan beri içinde yer alan Alper Arıkan, görevinden istifa etti.
Gündem
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’in 4 Başkan Yardımcısı belli  oldu
Güncel
5 Kez Görüntülendi.
Özel sporcular altınla döndü
Belediye
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten iki dönüşüm talimatı
Asayiş
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis göz açtırmadı: 300 kişi sorgulandı 
Alanya
5 Kez Görüntülendi.
Alanya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü 
Genel
5 Kez Görüntülendi.
Erdem'den Bakan Şimşek'e Alanya brifingi
Eğitim
3 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran sergi 
Alanya
6 Kez Görüntülendi.
“Alanya’da esnaflık yapmak mucize" 
Antalya
17 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak