Kategoriler

Haber Alanya

CHP vaat edilen projeleri sordu

CHP Meclis Üyesi Erkan Demirci, hem Büyükşehir hem de Alanya Belediyesi yönetiminin taahhüt ettikleri projelerin bir an önce yatırım programını hazırlayıp başlangıç tarihini açıklamasını istedi.

Alanya Belediye Meclisi’nin Salı günü gerçekleştirilen Ağustos ayı toplantısında sert açıklamalarda bulunarak seçimin üzerinden 4 ay geçmesine rağmen elle tutulur bir çalışma olmadığını ve koordinatörlük ile belediyenin asfalt yarışında olduğunu söyleyen CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Gökhan Sipahioğlu, CHP grubunun talebinin kabul edilmesi ile ilgili konuştu. “Gururluyuz” diyen Sipahioğlu, “Meclis grubumuzun talebi gereği, Alanya Belediyesi Engelliler Yönetmeliği’nin asansör başlıklı bölümünde yapılan ‘Alanya Belediyesi sorumluluk , yetki ve görev sınırları içinde yapılacak bütün kamu ve özel binalarda asansörlere erişim engelsiz olmak zorundadır’ önerimize destek veren meclis üyelerine teşekkür ederiz” dedi. 
‘HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ’
Meclisin en faydalı konuşmasını Sipahioğlu’nun yaptığını söyleyen CHP Meclis Üyesi Erkan Demirci de “Artık hem belediye yönetiminden hem büyükşehir yönetiminden taahhüt ettikleri projelerin bir an önce yatırım programlarını hazırlamalarını ve proje başlangıç tarihlerini açıklamalarını bekliyoruz. Bu hususta her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu defalarca söyledik. Proje desteği ise proje, kamuoyu oluşturmaksa kamuoyu, siyasi destekse siyasi destek. Ama önce projelerin açıklanması lazım. Büyükşehir belediye temsilcilerinin öncelik sıralamasını bilemem ama naçizane benim ve parti grubumun ilk önerisi Alanya Belediyesi açısından bir tane doğuda bir tane batıda olmak üzere iki adet kapalı pazar yeri yapılması” diye konuştu. 
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Alanya ve Manavgat'ta torbacı operasyonunda 75 kişi yakalandı
Gündem
14 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor'da Olağan Seçim takvimi belli oldu
Alanya
9 Kez Görüntülendi.
Pankart asarken yaralandı
Genel
10 Kez Görüntülendi.
Gözler Başkan Özçelik'de
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki eczacılar 185’inci yılı kutladı
Turizm
27 Kez Görüntülendi.
ALTİD'de sahil büfesi zirvesi
Antalya
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Demirtaş’ta kanalizasyonda işlem tamam 
Belediye
20 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden temizlik atağı 
Sağlık
11 Kez Görüntülendi.
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tam not
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Alanya esnafına Nuri Başkan’dan denetim uyarısı