Kategoriler

Haber Alanya

Rusya’ya turizm çıkarması

Türkiye Festivali, bugün Moskova’da başlıyor. İlk kez geçen yıl düzenlenen ve 150 binden fazla kişinin katıldığı festivale Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy da destek veriyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği, Türkiye Otelciler Federasyonu’nun (TÜROFED) koordinasyonunda, TÜRSAB başta olmak üzere turizm STK’ları, valilikler, belediye başkanlıkları kalkınma ajanslarının katkıları ve özel sektörün katılımıyla organize edilen Türkiye Festivali’nin ikincisi 10-12 Ağustos tarihlerinde Moskova’da gerçekleştirilecek. Türkiye’nin Rusya pazarındaki tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan Türkiye Festivali için Türk turizmciler Moskova’ya akın edecek. 
TAM 3 GÜN SÜRECEK
Üç gün boyunca değişik aktivitelerle Rus halkı ile buluşacak olan Türkiye, Rusya pazarındaki payını korumak ve bu payı daha da yukarıya taşımak için yoğun bir mesai harcayacak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da Türkiye Festivali’ne katılarak turizmcileri Moskova’da yalnız bırakmayacak. Ayrıca Türkiye Festivali’nin açılış programına Rus parlamenterler de katılacak. Diğer yandan Rusya Otelciler ve Restorancılar Derneği yöneticileri de açılış programında yer alacak. Türkiye ve Rusya Federasyonu ilişkilerine katkı sağlamak, Türk kültürünün Rusya Federasyonu’ndaki tanıtımına destek olmak, Türkiye’deki turistik destinasyonları tanıtmak, Türkiye’nin ticari ürünlerinin tanıtımına katkıda bulunmak ve Türk misafirperverliğinden örnekler sunmayı amaçlayan Türkiye Festivali, bu sene ziyaretçi rekoru kırmayı hedefliyor. Geçen sene 153 bin kişinin ziyaret ettiği Türkiye Festivali’ne bu sene daha fazla ziyaretçi bekleniyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Belediye
11 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Gazipaşa Tarım Fuarı çıkarması 
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem esnafı ziyaret etti
Gündem
12 Kez Görüntülendi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Çevre
10 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı
Alanya
7 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da ara eleman sorununa çözüm arayışı
Güncel
6 Kez Görüntülendi.
Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi 
Genel
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten 1 Mayıs mesajı
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 54 günde 42 milyon lira para cezası 
Belediye
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da kaçak yapılar bir bir yıkılıyor
Spor
16 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı