Kategoriler

Haber Alanya

SunExpress, Avrupa’dan Antalya’ya uçuşlarını artırdı

SunExpress, Ekim sonu itibariyle başlayacak olan kış sezonunda, Türkiye ile Avrupa arasında uçuşlarını önceki yıla göre artırarak merkezi Antalya ve aktarma merkezi İzmir’de rekor kapasite artışı sunuyor.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, bu kış sezonunda kapasite artışının yanı sıra uçuş ağına yeni destinasyonlar da eklemeye devam ettiklerini belirterek, “Türkiye’ye olan uçuşlarda geçen kış sezonuna göre çift haneli kapasite artışı gerçekleştirdik. Yolcularımıza geniş ölçekte, farklı detinasyonlar sunmaya devam edeceğiz” dedi. 
2018/19 kış sezonunda merkezimiz Antalya’dan Avrupa’da 21 havalimanına direkt tarifeli sefer düzenleyeceğiz. Geçen kış sezonuna oranla Antalya’ya bu sene yüzde 3 daha fazla koltuk arz edeceğiz” diyen Çalışkan şöyle konuştu: “Kış sezonunda Antalya’dan Avrupa’nın 21 kentine, iç hatlarda ise 9 kente haftada 164 karşılıklı sefer düzenleyeceğiz. İzmir’i tarifeli seferlerle hem iç hatlarda hem dış hatlarda en fazla noktaya bağlayan hava yolu olarak, kış sezonunda İzmir’den 650.000 koltuk kapasitesi sunuyoruz. İzmir’den Türkiye’nin 12 şehrine haftada 110 sefer, dış hatlarda ise 13 noktaya haftada karşılıklı 53 sefer düzenleyeceğiz.”
Avrupa’dan Anadolu şehirlerine kapasitesini geçen kış sezonuna göre yüzde 9 artıran SunExpress ile yolcular, Almanya ile Anadolu arasında 17 kente uçma imkanına sahip olacak. Hava yolu kış sezonunda Kayseri ve Gaziantep’ten Düsseldorf’a düzenlenen uçuş sayısını iki katına, Ankara-Düsseldorf uçuşlarını da haftada 4 güne çıkarıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
14 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
24 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
12 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
22 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
31 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
23 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
93 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
42 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar