Kategoriler

Haber Alanya

‘Bu yıl feda yılı olmalı’

ANTALYASPOR Başkanı Cihan Bulut, Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı ve Genel Müdür Adem Kart ile birlikte Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

TSYD Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Geven, Ali Tongülüs, Erkan Erman, Murat Özgen ve Ersin Aydın'la bir araya gelen Başkan Cihan Bulut, TSYD yönetim kurulu üyelerinin sorularını yanıtladı ve kendilerinden destek istedi. Antalyaspor'un şu anki mali durumu hakkında bilgi veren başkan Bulut, "Temlikler kalktığında ve istasyon yeri satıldığında bu kentin havası değişecektir. Bugünkü mali krizi yalnızca temlikleri kaldırarak ve kaynaklar bularak yenebiliriz. Bu yıl, Antalyaspor için feda yılı olmalı. Antalyaspor'un kaynaklarından elde etmeyi planladığımız gelirler var. Bu gelirlerle ilgili hedeflerimize ulaşmamız için, belediyelerimizin de taşın altına elini koymasını bekliyoruz. Zaman, birlik olma zamanıdır. El birliğiyle, kulübümüze sahip çıkma zamanıdır. Localarımızdan kombine biletlerimize, stadyum isim hakkımızdan forma-şort sponsorluğuna kadar pek çok kalemle ilgili destek beklentimiz var" dedi. 
TSYD Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek ise hem dernek hem de gazeteci olarak her zaman Antalyaspor'a destek için hazır olduklarını belirtti. Ziyaretin ardında TSYD Antalya Şube Başkanı Çiçek, günün anısına Antalyaspor Kulübü Başkanı Cihan Bulut'a çini tabak hediye etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
24 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
12 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
23 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
31 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
24 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
93 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
42 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar