Kategoriler

Haber Alanya

Vizyon projeler videoda

Alanya Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından yaptırılan ve 16 yıl içinde Alanya'da gerçekleştirilen vizyon projeleri içeren video izlenme rekorları kırıyor. ‘Hizmet kervanı videosu’ izleyen vatandaşlar tarafından da büyük takdir aldı.

‘YAPARSA AK PARTİ YAPAR’
‘Yaparsa Ak Parti Yapar' sloganı çerçevesinde gerçekleştirilen projeleri içeren videoda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Milletvekili adayı Sena Nur Çelik'in geleceğe yönelik projelerle ilgili de önemli mesajlar yer almakta. Görüntülerde ilk olarak yapılan yollar ve açılan tüneller yer alırken ir uzun yol şoförünün yapılan hizmetlere övgüsü yer aldı. Diğer taraftan sağlık sektöründe gerçekleşen yatırımlar ve hastanelerde kuyruk çilelerinin son bulmasına ilişkin vatandaşların teşekkürleri yer alıyor. 
‘HAYALLERİM GERÇEK OLDU’
Hizmet tanıtımı videosunda ise en ilgi çekici bölüm bir annenin üniversite yatırımları ile ilgili sözleri oldu. "Hayallerim gerçek oldu" diyen anne "Kızım yanımda Alanya'da üniversiteye gidiyor. Ben çok şanslı ve mutlu bir anneyim" diyerek eğitimde yapılan yatırımlar için Ak Parti iktidarına övgüler yağdırdı. Ulaşım, sağlık, spor ve eğitimin yanı sıra çifti ve esnafa verilen destekten tutun, Gazipaşa Havaalanı'na kadar birçok yatırım videoda yer almakta.
‘ŞİMDİ ALANYA VAKTİ’
Videoda ayrıca Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile Ak Parti Antalya Milletvekili adayı Sena Nur Çelik'in de önemli mesajlarına yer verildi. Bakan Çavuşoğlu videoda verdiği önemli mesajlarda şunları söyledi, "Yaparsa yine Ak Parti yapar. Bunu boşu boşuna demiyoruz. Yaptık ve yine yapacağımızı söylüyoruz. Boş konuşmuyoruz." Çelik ise videoda verdiği mesajda, "Alanyamıza hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için 16 yıldır yaptığımızı gibi, 24 Haziran seçimlerinden sonrada gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
13 Kez Görüntülendi.
Karma Resim Sergisi ile Alanya sanata doydu
Alanya
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da dev denetim / 5 AYDA 1650 işletme
Spor
11 Kez Görüntülendi.
Alanyasporlu futbolcuya milli takım daveti
Alanya
9 Kez Görüntülendi.
THK'dan Alanya’da bir ilk
Antalya
7 Kez Görüntülendi.
Antalya Büyükşehir'den Alanya, Gündoğmuş ve Akseki yollarına yaz bakımı
Spor
11 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor'a 'Zirvedeki Akdeniz Futbol Takımı' ödülü
Güncel
9 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da stres ve öfke semineri
Belediye
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nde sıkıyönetim: İhtiyaç fazlası araçlar iade ediliyor
Spor
10 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor 76 yaşında
Asayiş
6 Kez Görüntülendi.
Kurallara uymayanlara Alanya’da rekor ceza uygulandı