Kategoriler

Haber Alanya

Çelik,dur durak bilmiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik ile AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çelik ve Toklu Pazar günü de tatil demeden Alanya'yı adım adım dolaşarak destek istedi. Çelik ve Toklu'ya esnaf ve vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

SANAYİ ESNAFINDAN YOĞUN İLGİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Milletvekili ve Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik ile AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu'nun bu kapsamda ilk durağı Alanya Sanayisi oldu. Sanayi esnafını tek tek ziyaret eden, Çelik ve Toklu esnafla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet ederken 24 Haziran'da gerçekleşecek seçimin öneminden bahsederek destek istedi. Esnaf'ın yoğun ilgisi ile karşılaşan Çelik, emeğin alın teri ile harmanlandığı Alanya Sanayisinde çalışan esnafa hayırlı işler diyerek buradan ayrıldı.

ŞEKERHANE MAHALLESİ'NDE MİTİNG HAVASINDA TOPLANTI

Çelik ve Toklu'nun bir sonraki adresi ise Şekerhane Mahallesi oldu. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Çelik, Toklu ve AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri yine burada da 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerek destek çağrılarını yinelediler.

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti heyetinin gece saatlerindeki son durağı ise Güllerpınarı Mahallesi oldu. Mahalle sakinleri tarafından çiçeklerle karşılanan Çelik , Toklu ve AK Parti heyeti, buradaki toplantının ardından günü noktaladı.

Akın BAYCAN

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
24 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
12 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
23 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
31 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
24 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
93 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
42 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar