Kategoriler

Haber Alanya

‘Altın yöntem’ ile sağlığına kavuştu

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilk kez 'Kapalı Kasık Fıtığı' ameliyatı gerçekleştirildi.

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Laparoskopi (Kapalı Kasık Fıtığı) ameliyatlarına başlandı. Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gelen Bedir Bozgeyik (29), fıtık cerrahisinde altın yöntem olarak geçen bu uygulamayla eski sağlığına kavuştu. 
“KAPALI AMELİYATLARIMIZIN SAYISI ARTARAK DEVAM EDECEK” 
Başarılı geçen ameliyat hakkında bilgi veren Dr. Öğretim Üyesi Genel Cerrah Uzmanı Hasan Çalış, hastanede bu tür operasyonların artarak devam edeceğini belirtti. Çalış,” İlçeye sağlıkta yeni hizmetler sunmaya ve kazandırma devam ediyoruz. Gelişen teknolojiyle birlikte hastalarımıza Laparoskopik cerrahi tekniği hizmetini sunmaktayız. Birkaç ayrı noktadan vücuda yerleştirdiğimiz ince metal borular (trokar) sayesinde kamera yardımı ile vücutta geniş kesiler yapmaksızın hastalarımızı tedavi edebilmekteyiz. Çok küçük bir kesiyle yapılan bu yöntemde hastalarımızın iyileşme ve hastanede kalma süreleri de kısalmaktadır. Bizlerde artık bu uygulamayı hastanemizde başarılı bir şekilde yapmaktayız. Kapalı ameliyatlarımızın sayısı artarak devam edecektir” dedi. 
“ESKİ SAĞLIĞIMA HIZLI BİR ŞEKİLDE KAVUŞTUM” 
Sağlığına kavuşan Bedir Bozgeyik ise verilen sağlık hizmetinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Bozgeyik,“Doktorumun bana vermiş olduğu güven sayesinde bugün buradayım. Eski sağlığıma hızlı bir şekilde kavuştum. Gösterilen ilgi ve sağlık hizmetinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.- İHA 
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
7 Kez Görüntülendi.
Karma Resim Sergisi ile Alanya sanata doydu
Alanya
3 Kez Görüntülendi.
Alanya’da dev denetim / 5 AYDA 1650 işletme
Spor
8 Kez Görüntülendi.
Alanyasporlu futbolcuya milli takım daveti
Alanya
6 Kez Görüntülendi.
THK'dan Alanya’da bir ilk
Antalya
4 Kez Görüntülendi.
Antalya Büyükşehir'den Alanya, Gündoğmuş ve Akseki yollarına yaz bakımı
Spor
7 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor'a 'Zirvedeki Akdeniz Futbol Takımı' ödülü
Güncel
6 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da stres ve öfke semineri
Belediye
7 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nde sıkıyönetim: İhtiyaç fazlası araçlar iade ediliyor
Spor
5 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor 76 yaşında
Asayiş
4 Kez Görüntülendi.
Kurallara uymayanlara Alanya’da rekor ceza uygulandı