Kategoriler

Haber Alanya

Erdoğan rozeti ile partisini değiştirdi

Antalya Büyükşehir Belediye Meclis üyelerinden CHP’li Ercan Merthatun ve MHP’li Halil Karataş’ın geçtiğimiz günlerde partilerinden istifa ederek Ak Parti’ye geçmelerinin yankıları sürerken bir transfer daha gerçekleşti.

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Önder Önen, Başbakan Erdoğan’ın taktığı rozetle Ak Parti'ye katıldı. Önen, cumhurbaşkanlığı seçim mitingi için Antalya’ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı havalimanında karşıladı. Erdoğan, VIP salonunda tokalaştığı Önen’e partisinin rozetini taktı. Erdoğan, daha önce CHP’den istifa ederek Ak Parti’ye geçmesi büyük tartışmaya neden olan diğer belediye meclis üyesi Merthatun’u da diğer yanına alarak fotoğraf çektirdi. Önen, Ak Parti rozetini taktığı sırada basına CHP’den istifa ettiğini belirten bir açıklama gönderdi.
CHP ve MHP 50, AKP 52, BAĞIMSIZ 1
Önen açıklamasında “CHP’de, Antalya’ya ve ülkemize hizmet etmenin artık mümkün olmadığını, hizmet etmek isteyenlerin açık veya dolaylı bir şekilde hizmet alanları yaratılmadığı gerekçesini gördüğüm İçin CHP’den istifa ettim. Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için Ak Parti’de hizmet yoluna girmiş olmak beni mutlu etmiştir” dedi. Sürpriz bir şekilde Önen’in Ak Parti’ye geçmesi, CHP Antalya il örgütünde şaşkınlıkla karşılandı. Transferi son dakikada öğrenen partililer, Önen’i ihanetle suçladı. Son transferle CHP ve MHP 50’ye düşerken Ak Parti 52’ye yükseldi. Geçen ay Ak Parti’den istifa eden Mehmet Salur ise bağımsız devam ediyor.
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Galatasaray Taraftarı Buruk ve Çok Kızgın
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
14 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması
Alanya
21 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer 2 kurumun personelini ödüllendirdi
Güncel
17 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer’den muhtarlara talimat 
Gündem
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Piyano Yarışması ve Festivali başlıyor 
Genel
23 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi 19 Mayıs’ta açılıyor 
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer ALKÜ’de öğrencilerle buluştu 
Alanya
29 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten isim ve fotoğraf talimatı
Belediye
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi şehri çiçek bahçesine çevirdi