Kategoriler

Haber Alanya

Alanyalı gazeteciden şiir kitabı

Alanya'da ulusal ve yerel gazetelerde 7 yıldır muhabirlik yapan gazeteci Engin Anak, 'Ardımızdan Yazdıklarım' adlı şiir kitabıyla yazarlığa adım attı.

Yaklaşık 2 yıl önce 'Başka Masalın Figüranı' adlı romanı yazmaya başlayan 30 yaşındaki Alanyalı gazeteci Engin Anak, henüz tamamlamadığı romanda yer alan şiirlerini bir kitapta topladı. Türkiye'nin ünlü yayıncı firmalarından 'Sokak Kitapları Yayınları' ile anlaşan Anak, bugüne kadar yazdığı şiirlerin bir kısmını 'Ardımızdan Yazdıklarım' adlı kitabıyla piyasaya çıkardı. 
 
KİTAPTA 200 ŞİİR VAR
Gazeteci Anak, yaklaşık 2 yıl önce yazmaya başladığı romanda şiirlere de yer verdiğini ve bugüne kadar binden fazla şiir yazdığını söyledi. Kitapta, 'İzmarit' adlı ilk şiirinden, bugüne kadar yazdığı 200 eserine yer veren Anak, "Kitap piyasaya çıkalı henüz 1 ay oldu ancak aldığım olumlu tepkiler beni fazlasıyla mutlu etti" dedi. 
 
YENİ KİTAP YOLDA 
Kitaptaki 'Tufan' ve 'Nil' karakterlerinin, yazım aşamasındaki romanından alıntı olduğunu dile aktaran Anak, "Şiir kitabının devamı olarak gelecek yıl ilk romanımı çıkarmayı hedefliyorum. Şiir kitabındaki karakterlerin hikayesini anlatan kitabımı da yazıyorum. Seneye o da raflardaki yerini almasını planlıyoruz. Kitap fikrini ortaya atan ve her sayfasında emeği olan sanat eğitmeni Zeynep Banu Özbek hocama teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye’deki yayınevlerinde satışa çıkan kitabın 2'inci baskısına çok yakında geçilecek" diye konuştu.
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
4 Kez Görüntülendi.
22. Alanya Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali için geri sayım başladı
Antalya
8 Kez Görüntülendi.
Alanya’da alt yapısı tamamlanan yerler asfaltlanıyor
Genel
8 Kez Görüntülendi.
Alzheimer hastalığının tedavisi için Alanya’dan umut ışığı
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması yapıldı
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
Alanya’nın meclis üyesi Eminoğlu altın kemerli ağa oldu 
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 32 işletmede hijyen krizi 
Antalya
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir çiftçi kart projesini yaygınlaştıracak
Belediye
10 Kez Görüntülendi.
Özçelik Gazipaşa Yağlı Güreşleri’ne katıldı
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Fransız turistler Alanya’ya denizden geldi
Alanya
21 Kez Görüntülendi.
Alanya'da piyano festivali sona erdi