Kategoriler

Haber Alanya

Çocuklarla birlikte yürüdüler

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yeni bir görünüme kavuşturduğu Şarampol Caddesi 23 Nisan coşkusuna ev sahipliği yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlik kapsamında Antalyalı çocuklar SGK Kavşağı’ndan Muratpaşa Cami yönüne doğru Şarampol Caddesi boyunca şenlik yürüyüşü yaptı. Antalya Büyükşehir Belediye Bandosu’nun mini konseriyle başlayan yürüyüşte İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilkokullar, özel okullar, rehabilitasyon merkezlerinden özel öğrenciler ve Antalyaspor altyapısından gençler yer aldı. Yürüyüşe Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, eşi Ebru Türel ve küçük oğlu Akın, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, İl Emniyet Müdür Vekili Ramazan Ahmet Taşır, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ve vatandaşlar da katıldı. 
Çocukların coşkusuna Antalya Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı da yol boyu eşlik etti. Şarampol Caddesi boyunca ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen çocuklar esnafı ve Antalyalıları selamladı. Kostümleriyle caddeyi renklendiren çocuklara vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. İşyerlerinin önünde ve evlerinin balkonundan coşkuya ortak olan Antalyalılar korteji alkışlayarak destek verdi. 
TBMM’nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en renkli ve coşkulu şekilde kutlamak için çeşitli etkinlikler düzenlendiğini söyleyen Başkan Türel, Antalyalıların da bu coşkuya yoğun bir katılımla destek verdiğini belirtti. Çocuklarla günün anlamına yakışır kutlama gerçekleştirdiklerini ifade eden Türel, “Kutlamalarımız Şarampol Caddesi’nde, Antalya’ya yeniden düzenleyerek kazandırdığımız, çok farklı bir görünümle herkesin de beğenisini kazanan projemizin de içinden geçerek devam etti. Çocuklarımızla birlikte bugünün anlamına yakışır bir kutlama vesile oldu. Mayıs ayında da 1. Şarampol Şenliği’nde çok güzel müzik etkinlikleri, konserler, hepsini de birlikte yapacağız” dedi. – İHA 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
20 Kez Görüntülendi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun"
Asayiş
108 Kez Görüntülendi.
Jandarmadan Mutluluğa Kurşun Sıkma Projesinin Tanıtımı
Genel
12 Kez Görüntülendi.
ALANYA Belediyesi üniversite öğrencilerini bahar şenliğinde sanatla buluşturdu
Spor
22 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor'dan Samsun'a çıkartma
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Erdem'den Ankara’da önemli görüşmeler
Güncel
34 Kez Görüntülendi.
Alanya’da halk otobüsü ücretine zam
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Rüzgar Gülü Kreşi “Kumsal’ın Gökyüzü Macerası” kitabıyla renkleniyor
Genel
20 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 2 fırkateyn ve Sahil Güvenlik Botu bugün ziyarete açılıyor 
Belediye
16 Kez Görüntülendi.
Alanya’nın efsane festivali 24 Mayıs’ta başlıyor
Antalya
30 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle ve yayla yollarına bakım onarım