Kategoriler

Haber Alanya

‘Yatırımlara hız vereceğiz’

Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik ve AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Sait Yılmaz İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

 İl Başkanı Ethem Taş'ı makamında ziyaret eden Başkan Çelik ve Başkan Yılmaz, Gazipaşa’ya yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında da bilgi görüş alışverişinde bulundu. 2019 seçimleri öncesinde Gazipaşa'da partili partisiz her vatandaşa ulaşmayı hedeflediklerini belirten Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Sait Yılmaz, "Ak Parti Antalya İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş'ı ziyaret ederek, ilçemizde seçimler öncesinde yapabileceğimiz en hızlı hizmetleri konuştuk. Gazipaşa'mıza yapmayı planladığımız sulama, yol ve elektrik çalışmalarıyla ilgili görüşme yaptık. Yenisini yapmayı planladığımız Hükümet Konağı ile ilgili karşılıklı görüşlerimizi bildirdik. Bu konuda bir iki gün içerisinde iyi haberleri bekliyoruz. 2019 seçimleri öncesi yapılması gerekenler ve kısa vadede ilçemize kazandırabileceğimiz, partili partisiz herkes tarafından takdir toplayabilecek yatırımlara imza atmak istiyoruz. Gazipaşa için çalışmaya ve ilçemize yeni yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz. İlçemizi Antalya’nın incisi haline getirmek için uğraşacağız. Yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımız ve Belediye Başkanımız Adil Çelik ile birlikte merkez ve kırsal mahallelerimizde ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Partili partisiz her vatandaşımızın derdini dinleyeceğiz. Biz bu göreve iyi günde kötü günde her birlikte olmak amacıyla geldik. Çıkar menfaat gözetmeksizin Gazipaşalıların yanında olacağız. Her şey Gazipaşa için” diye konuştu. 
İLÇEMİZİ KONUŞTUK
Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gazipaşa İlçe Başkanımız Sait Yılmaz ve Belediye Başkanımız Adil Çelik’le ilçemizle ilgili görüşmeler gerçekleştirdik. Yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında konuştuk. İnşallah hep birlikte daha güzel günler göreceğiz” dedi.
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
23 Kez Görüntülendi.
İyi Parti’nin kuruluşundan beri içinde yer alan Alper Arıkan, görevinden istifa etti.
Gündem
49 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’in 4 Başkan Yardımcısı belli  oldu
Güncel
11 Kez Görüntülendi.
Özel sporcular altınla döndü
Belediye
18 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten iki dönüşüm talimatı
Asayiş
59 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis göz açtırmadı: 300 kişi sorgulandı 
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Alanya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü 
Genel
9 Kez Görüntülendi.
Erdem'den Bakan Şimşek'e Alanya brifingi
Eğitim
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran sergi 
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
“Alanya’da esnaflık yapmak mucize" 
Antalya
18 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak