Kategoriler

Haber Alanya

Ruslar ALTSO’da sandığa gidecek

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolos Yardımcısı Mikhaylov ve Alanya Rus Eğitimi ve Kültür Derneği Başkanı Ekaterina Gündüz’ü ağırladı. ALTSO, 10 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilecek Rusya Federasyonu başkanlık seçimlerinde yerleşik Rus vatandaşlarının oy kullanabilmesi için seçime ev sahipliği yapacak.

Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolos Yardımcısı Mikhaylov ve Alanya Rus Eğitimi ve Kültür Derneği Başkanı Ekaterina Gündüz ALTSO Başkanı Şahin’i ziyaret etti. Başkonsolosluk Yardımcısı Vyacheslav Mikhaylov, 10 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilecek Rusya Federasyonu başkanlık seçimlerinde yerleşik Rus vatandaşlarının oy kullanabilmesi için seçime ev sahipliği yapacak olan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) Başkanı Şahin ile konuya ilişkin hazırlıkları değerlendirdi. Şahin, Alanya’da yoğun biçimde bulunan Rus vatandaşlarının ülkelerinde gerçekleşecek seçimlerde oy kullanabilmesi için oda olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ve misafirlerini Türk Usul ve göreneklerine uygun biçimde ağırlamak istediklerini söyledi. Bilindiği üzere Başkan Şahin her iki ülke arasında yaşanan uçak krizinin ardından çok sayıda başarılı organizasyonu gerçekleştirerek ilişkilerin normale dönmesine önemli katkılarda bulunmuştu. 
MİKHAYLOV’DAN, ŞAHİN’E TEŞEKKÜR 
Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolos Yardımcısı Mikhaylov da ALTSO Başkanı Şahin’in Türkiye ve Rusya arasındaki dostluğa çok önemli katkılarda bulunduğunu belirterek, “Başkanımız her konuda vatandaşlarımıza destek oluyor. Bu da bizleri son derece memnun ediyor. Kendisine şükranlarımı sunuyorum. ALTSO’da yapılacak seçimlerimizin de ülkemiz için hayırlı sonuçlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
64 Kez Görüntülendi.
İçişleri Bakanı Yerlikaya Alanya’da esnafa ve işadamlarına çöken çetenin çökertildiğini açıkladı
Alanya
32 Kez Görüntülendi.
Alanya CHP yarın Danışma Kurulu’nu topluyor 
Alanya
31 Kez Görüntülendi.
Alanyalı oda başkanından sahte para uyarısı
Güncel
11 Kez Görüntülendi.
Alanya’da taksimetreye zam 
Alanya
38 Kez Görüntülendi.
Alanya Veranda nefis yemekleri ve manzarası ile büyülüyor
Spor
14 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’da Beşiktaş mesaisi 
Genel
63 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nde kurulacak 8 yeni müdürlük
Asayiş
20 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan 22 araca men cezası
Gündem
18 Kez Görüntülendi.
“İsveçliler Alanya’da huzurlu ve mutlu yaşıyor" 
Belediye
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi yayla yollarında bakım ve onarım çalışması başlattı