Kategoriler

Haber Alanya

Fatih Terim'den İki Plan

Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim'in Kasımpaşa karşılaşması öncesinde aklında orta saha dizilişi ile ilgili iki tane farklı plan var.

aracılığıyla izleyebileceğimiz Türkiye Süper Lig'inde uzun bir aradan sonra liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da Kasımpaşa karşılaşmasında hedef mutlak galibiyet.

Taraftarium24 ile maçlarını izleyebileceğimiz Süper Lig lideri Galatasaray'ın tecrübeli çalıştırıcısı Fatih Terim'in aklında iki seçenek var. İlk seçenek de Selçuk İnan ve Donk'un önünde Rodrigues, Yasin ve Feghouli ile başlamayı düşünen tecrübeli çalıştırıcı Gomis'i Kasımpaşa maçında tek forvet olarak görevlendirmeyi düşünüyor. Galatasaray'da Antrenmanlardaki göz yaşartan performansı ile Sinan Gümüş de tecrübeli teknik adam Fatih Terimin ilk sıradaki tercihleri arasına girmeyi başardı. Galatasaray'ın deneyimli teknik direktörü Fatih Terim'in Sinan Gümüş ile özel olarak ilgilendiğini de belirtelim.

Maçlarını ile izleyebileceğimiz lider Galatasaray'ın tecrübeli çalıştırıcısı Fatih Terim'in Kasımpaşa karşısındaki ikinci seçeneği ise Tolga, Selçuk İnan ve Donk'u orta sahada oynatarak orta sahayı kalabalık tutmak.  Bu seçenekte 3 tane forvete yer vermeyi planlayan tecrübeli teknik adam, forvet mevkiinde Rodrigues,Feghouli ve Gomis'e Kasımpaşa karşılaşmasında da görev vermeyi planlıyor.

Maçlarını seçeneği ile izleyebileceğimiz Galatasaray'da Kasımpaşa maçında savunma planları üzerine de çalışmalarını sürdürüyor. Stoper mevkiinde Kasımpaşa karşısında mutlak 3 puan hedefleyen Galatasaray'ın tecrübeli çalıştırıcısı Fatih Terim'in Maicon ve Serdar ikilisine diğer maçlarda olduğunu gibi bu maçta da yer vermesi bekleniyor. Tecrübeli teknik adam Kasımpaşa karşısında sol bekte yine Nagamoto'ya görev vermekte karar kıldı. Ancak henüz sağ bekte kime görev vereceğini belirleyemeyen Fatih Terim'in Kasımpaşa karşısında Linnes ve Mariano arasında bir karar vermesi bekleniyor.

Türkiye Süper Ligi lideri olan Galatasaray'da geçtiğimiz hafta cezalı duruma düşen kaleci Muslera ise Kasımpaşa karşısında oynayabilecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
24 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
12 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
22 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
31 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
23 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
93 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
42 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar