Kategoriler

Haber Alanya

Motor Parça Denilince Yenmak

Vermiş olduğu hizmet süresince, bütün müşterilerine sağlamış olduğu hizmetlerde kaliteyi ve müşteri memnuniyetini kendilerine amaç edinen ve bu amaç çerçevesinde başarılı bir hizmet sunmakta olan bu firma, sadece bizim ülkemizde değil, diğer ülkelerde de odak noktası oluyor ve tercih konusunda, her zaman ilk sırada yer almaya devam ediyor. Son zamanlarda giriş yaptıkları piston konusunda da, üretim anlamında büyük başarı elde ediyor ve her hizmetinde olduğu gibi hizmetinde de büyük oranda memnuniyet sağlıyor. Ayrıca piston pimi de üretmiş olduğu motor parça tedarikleri arasında bulunuyor.

Hep Vardı Hep Var Olacak

Uzun seneler önce kurulmuş olan bu şirket, kurulmuş olduğu yıllardan itibaren, sahip olduğu müşteri portföyü ile dikkatleri üzerine topluyorken, günümüzde de bu şekilde bir hizmet ile yine dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. Tedarik ürünleri olarak incelendiğinde, piston üretimi başta olmak üzere, hem piston pimi üretimi, hem kit üretimi, hem segman üretimi, hem de silindir motor gömleği üretimi aktif bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Bilinçli ve Deneyimli Hizmet

Verilmekte olan hizmetler, yılların deneyimini taşıyor ve Yenmak firması olarak vermiş olduğu bütün hizmetlerde de, müşteriler uzun vadeli bir iş ortağı olduğu düşünülüyor ve bu standartlar çerçevesinde hizmetler veriliyor. Ayrıca, her geçen gün verilen hizmetlerin kalitesi arttırılıyor ve firmada kendini yeniliyor ve güncelliyor. Hem pazarlama, hem de satış faaliyetleri esnasında, sadece satış sırasında değil, satış sonrasında da, hizmet ve destek sağlanmaya devam ediliyor. Bütün müşteriler de aynı şekilde değerli görülüyor ve müşterilerin memnuniyeti bu firma için, her şeyden önce geliyor. Bu nedenle de bu firma, her geçen gün, hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

https://www.yenmak.com.tr

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
9 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı  
Sağlık
7 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'lü tıp asistanları bilgilendirildi
Belediye
21 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik tüm yetkiyi o iki isme verdi
Gündem
11 Kez Görüntülendi.
Özçelik vakfın yeni üyesi oldu
Alanya
7 Kez Görüntülendi.
İletişim ve Tasarım Festivali sona erdi
Eğitim
9 Kez Görüntülendi.
ALKÜ Türkiye'de bir ilke imza attı
Asayiş
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da umuma açık mekanlarda denetim yapıldı
Asayiş
8 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 11 araç trafikten men edildi
Antalya
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir toplu ulaşım araçları 1 Mayıs’ta ücretsiz  
Güncel
6 Kez Görüntülendi.
Taksici esnafının 'VIP' isyanı