Kategoriler

Haber Alanya

Şehrin yarasına merhem olacak

Meclis toplantısında Cuma pazarı alanına yapılacak proje ile ilgili bilgiler veren Başkan Yücel, “Projesini güzel bir şekilde hazırladık. Gelecek yaz kazmayı vurarak güzel bir alan kazandıracağız. Bu şehrin yarasına merhem olacak taslak projeyi akşam sabah önünüze getireceğiz” dedi. 
 
 
ÖDE ÖDE BİTMİYOR!
Alanya Belediye Aralık ayı Meclis Toplantısı’nda Başkan Yücel, tüm meclis üyelerini Cumartesi günü MHP Lideri Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleştirilecek açılış ve temel atma törenlerine davet etti. Yücel, AK Parti İlçe Başkanı seçilen Toklu’yu da tebrik etti. Zimbitlik sahasının bulunduğu alan ile ilgili 2012 yılındaki davanın yeni sonuçlandığını belirten Yücel, “Ben bu konudan bıktım, Vatandaşa bedel ödemeye devam ediyoruz. 5 milyon liranın üzerinde ödedik. Öde öde bitmiyor. Artık tapusunu belediyeye almak istiyoruz” dedi. Başkan Yücel, ilan reklam gelirleri ile ilgili de konuşarak konuyu Büyükşehir Meclisi’ne taşıyacaklarını belirtti. 

PROJENİN ELİ KULAĞINDA
Cuma Pazarında herhangi bir çalışma yapılıp yapılmayacağı ile ilgili sorusu cevap vererek sondaj ve zemin etüdü çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Başkan Yücel, “20 yıldır bölgenin süren bir davası var. Kapalı bir pazar alanı ve otopark yapılmasıyla ilgili süregelen çalışmalar nihayet son buldu ve dava sonuçlandı. Biz de projesini bu süreçte güzel bir şekilde hazırladık. İnşallah önümüzdeki yaz sezonunun sonunda kazmayı vurup Alanya’ya güzel bir alan kazandıracağız. Bu şehrin yarasına merhem olacak taslak projeyi akşam sabah önünüze getireceğiz” diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
5 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak  
Alanya
7 Kez Görüntülendi.
‘Fıstıklı limonata’ Alanya’nın tescilli lezzeti oldu
Belediye
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten İskele’de temizlik operasyonu 
Güncel
8 Kez Görüntülendi.
Yücel ALTAV Başkanlığını Özçelik’e devrediyor
Genel
7 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan Ankara’da Başsavcı Karaköse’ye ziyaret 
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
Alanyalı turizmci Nuri Arslan kalbine yenik
Spor
7 Kez Görüntülendi.
Corendon Alanyaspor : 1-1
Asayiş
18 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
24 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"