Kategoriler

Haber Alanya

BÜYÜK YATIRIMLAR

Büyükşehir Koordinatörü Güney, Alanya’ya yapılan yatırımları aktardığı açıklamasında yeni yatırımların da ne zaman başlayacağını belirtti. Büyük yatırımlar ile Alanya’yı kalkındırmaya devam edeceklerini ifade eden Güney,  çevre yoluna ikinci katlı kavşak, yeni otogar, Alanyaspor Kamp Merkezi, Kent Park projelerinin önümüzdeki yıl temelinin atılacağını vurguladı. 
 
GELECEK YIL AÇILACAK

Antalya BŞB Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Büyükşehir’in Alanya’da yaptığı ve bundan sonraki süreçte yapacağı yatırımlarla ilgili bilgiler verdi. 2014’te faaliyete başlanmasıyla 1 yıllık yapılanma sürecinin ardından yatırım planlamasının yapıldığını belirten Güney, kırsal mahallelerde altyapı sorunlarının giderildiğini ve birçoğunu sıcak asfaltla tanıştırdıklarını söyledi. Hal sorununun 100 milyonluk yatırımla, katı atık sorununun da 62 milyonluk yatırımla çözüleceğini aktaran Güney, hasta yakınlarının yararlanacağı 3 milyonluk tesisin de gelecek yıl hizmete açılacağını ifade etti. 

YATIRIMLARA DEVAM

Dim çayına Ak Köprü, kadınlar plajı, aşevi gibi yatırım ve hizmetleri de hatırlatan Güney, çevre yoluna ikinci katlı kavşağın da yeni yıl ile birlikte hizmete gireceğini belirtti. Güney, yeni otogar, Alanyaspor Kamp Merkezi, Kent Park projelerinin ise önümüzdeki yıl temelinin atılacağını vurgulayarak  “Sadece yatırım değil, sosyal belediyeciliğin en önemli örneklerini Alanya’da gösteriyoruz.  Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Alanya’ya Büyükşehir Belediyesi’nden büyük yatırımlar getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
17 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak  
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
‘Fıstıklı limonata’ Alanya’nın tescilli lezzeti oldu
Belediye
25 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten İskele’de temizlik operasyonu 
Güncel
24 Kez Görüntülendi.
Yücel ALTAV Başkanlığını Özçelik’e devrediyor
Genel
20 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan Ankara’da Başsavcı Karaköse’ye ziyaret 
Alanya
45 Kez Görüntülendi.
Alanyalı turizmci Nuri Arslan kalbine yenik
Spor
13 Kez Görüntülendi.
Corendon Alanyaspor : 1-1
Asayiş
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
16 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
30 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"