Kategoriler

Haber Alanya

Sağlıkçılar Fazla Mesaide

4 Aralık Pazartesi gününden itibaren yeni hastanede poliklinik birimleri hizmet vermeye başlayacak. Taşınma süreci ise tüm hızıyla devam ediyor. Hastane Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, hastane yönetimi ve sağlık çalışanları hafta sonu fazla mesai yaparak Poliklinik Birimlerini hastaların hizmetine hazırladı.

Yataklı Servisler, Yoğun Bakım ve Ameliyathane çalışanları da görevlerinin başında yer alarak yeni hastanede hizmet vermek için gönüllü olarak çalıştı. 5 Aralık Salı gününden itibaren Yoğun Bakım Birimi, Ameliyathane, ve Yataklı Servisler hasta ve hasta yakınlarına hizmet verecek.

TAŞINMA SÜRECİNDE SONA GELİNDİ

Hastane Başhekimi Dr. Tevfik Yazan taşınma sürecinde son rötuşların yapıldığını söyledi. Dr. Tevfik Yazan;" Taşınma sürecinde artık sona geldik. Hastanemiz fiziki olarak bitti, diyebiliriz. Pazartesi gününden itibaren Poliklinik Birimlerimiz hizmete açılırken, 5 Aralık Salı gününden itibaren ise Ameliyathane, Yoğun Bakım ve Yataklı Servislerimiz hastalarımızın hizmetine açılacaktır. Bu süreçte desteğini ve sabrını bizlerden esirgemeyen hastalarımıza, Alanya halkına teşekkür ederiz. Bu zorlu süreçte hastanemizin bölgemize kazandırılmasında emeği geçen başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, ortak kullanım protokolünden itibaren , yapıcı işbirliği ve akademisyen kadrosuyla daima yanımızda olan ALKÜ Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’na yapılış aşamasından bugüne kadar emeği geçen eski Başhekimimiz Dr. İsmail Başaran ve çalışanlarına , yapım aşamasından itibaren desteğini ve emeklerini esirgemeyen tüm çalışanlarımıza teşekkürü bir borç biliriz." dedi.

Yorumlar

ÖzcaN Büyük 6 Yıl Önce

Başarıli bir yorum olmus devamıni bekliyorum harika bir paylasim olmus ellerine saglik Panel Çit

Daha Fazla Haber
Antalya
17 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak  
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
‘Fıstıklı limonata’ Alanya’nın tescilli lezzeti oldu
Belediye
25 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten İskele’de temizlik operasyonu 
Güncel
24 Kez Görüntülendi.
Yücel ALTAV Başkanlığını Özçelik’e devrediyor
Genel
20 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan Ankara’da Başsavcı Karaköse’ye ziyaret 
Alanya
45 Kez Görüntülendi.
Alanyalı turizmci Nuri Arslan kalbine yenik
Spor
13 Kez Görüntülendi.
Corendon Alanyaspor : 1-1
Asayiş
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
16 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
30 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"