Kategoriler

Haber Alanya

Ak Partilileri taşıyan minibüs kaza yaptı 7 yaralı

Konya’da meydana gelen trafik kazasında, AK Partilileri taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu eski AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur’un da aralarında bulunduğu 1’i çocuk 7 kişi yaralandı.

 
Kaza, saat 17.30dün akşam saatlerinde  Konya  Antalya Çevre Yolu Dutlukır Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, parti çalışmaları için  Konya'ya gelen eski  AK Parti  Kocaeli  Milletvekili  Mehmet Ali Okur ve  AK Parti  Konya İl Teşkilatından partililerin içerisinde bulunduğu Süleyman Ö. idaresindeki 42 AK 020 plakalı minibüs,  Seydişehir ilçesi istikametine seyir halindeyken, kavşaktan yola çıkan Ayşe K. idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Kazada, minibüs yan yatarken, içerisinde bulunan eski  Kocaeli  Milletvekili  Mehmet Ali Okur ve 1'i çocuk 5 kişi ile otomobil sürücüsü olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı. Otomobil sürücüsü Ayşe K. ise kaza sonrası şoka girdi. Sürücüyü vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Eski milletvekili  Mehmet Ali Okur ve diğer yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla özel bir hastane ile farklı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralanan minibüs sürücüsü Süleyman Ölçmen, otomobilin birden önüne çıktığını, kurtarmak isterken direğe çarptığını söyledi.
 
Okur'un sağlık durumu iyi
 
Kaza sonrası  AK Parti  Konya İl Başkanı Hasan Angı da olay yerine gelerek yaralılarla ilgilendi ve kazayla ilgili bilgi aldı. İl Başkanı Angı,  Milletvekili Okur'un durumunun iyi olduğunu belirterek, "Şu anda hayati bir tehlike yok inşallah. Hastaneye intikal ettiler. Minibüs gelirken, otomobil çıkmış kaza olmuş. 7 yaralı var. Tabii ayakta olan arkadaşlarımız da var" dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Belediye
12 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Gazipaşa Tarım Fuarı çıkarması 
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem esnafı ziyaret etti
Gündem
14 Kez Görüntülendi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Çevre
11 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı
Alanya
8 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da ara eleman sorununa çözüm arayışı
Güncel
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi 
Genel
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten 1 Mayıs mesajı
Asayiş
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 54 günde 42 milyon lira para cezası 
Belediye
11 Kez Görüntülendi.
Alanya’da kaçak yapılar bir bir yıkılıyor
Spor
17 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı