Kategoriler

Haber Alanya

Sümer ve Köktaş temayüle geliyor

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve AK Parti Genel Merkez Antalya İl Koordinatörü, Samsun Milletvekili Fuat Köktaş temayül yoklaması için bugün sabah Alanya'ya gelip partililerle görüşecek. 
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı'nın Eylül'de yapılması planlanırken Ekim ayına ertelenen, daha sonra AK Parti Genel Merkezi tarafından daha ileri bir tarihte yapılacağı açıklanan AK Parti İlçe Kongresi öncesi haftalardır Alanya'ya gelip temayül yapması beklenen İl Başkanı Rıza Sümer'in bugün beraberinde AK Parti Genel Merkez Antalya İl Koordinatörü, Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile birlikte Alanya'da olacak. Dün sabah AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nu telefonla arayan Rıza Sümer'in, "27 Ekim Cuma günü Alanya'ya geliyorum. Ana kademe, Kadın ve Gençlik Kolları ile Mahalle Başkanları da hazır olsun. Hepsiyle görüşüp ilçe başkanının kim olması konusunda ortak görüş alacağız" dediği öğrenildi. 
TOKLU: RESMİ TEBLİĞ GELMEDİ
Geçtiğimiz ay bir açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, "Bu kongrede ben yokum, aday olmayacağım. Ama kongreye kadar görevimin başındayım" demişti. AK Parti Genel Merkezi'nin herhangi bir isim konusunda İl Başkanı Rıza Sümer'in raporuna göre hareket edeceği, en favori ismin de Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olan Mimar Mustafa Toklu olduğu ifade ediliyor.  Adaylık konusuyla ilgili konuşan Mustafa Toklu, “Şuana kadar bana gelen resmi bir tebliğ yok. Resmi tebliğ geldikten sonra bende yönetim bazında çalışmalarıma başlarım” dedi. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
23 Kez Görüntülendi.
İyi Parti’nin kuruluşundan beri içinde yer alan Alper Arıkan, görevinden istifa etti.
Gündem
51 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’in 4 Başkan Yardımcısı belli  oldu
Güncel
11 Kez Görüntülendi.
Özel sporcular altınla döndü
Belediye
18 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten iki dönüşüm talimatı
Asayiş
59 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis göz açtırmadı: 300 kişi sorgulandı 
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Alanya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü 
Genel
9 Kez Görüntülendi.
Erdem'den Bakan Şimşek'e Alanya brifingi
Eğitim
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran sergi 
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
“Alanya’da esnaflık yapmak mucize" 
Antalya
18 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak