Kategoriler

Haber Alanya

Eşi barışmayı reddedince selfie çekip intihar etti

Antalya'da 48 yaşındaki Nurettin Kırık, boşanma aşamasında olduğu Gürcistan uyruklu eşi Svetlana Kırık'ın görüşme talebini reddetmesi üzerine bir ağacın altına oturup, yanındaki tüfeği karnına dayadı. Bu sırada cep telefonuyla selfie çeken Kırık, "Ben, yalnızca seni sevdim" dedikten sonra tüfeği ateşledi. Ağır yaralanan Kırık, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

 
EŞİ BOŞANMA DAVASI AÇTI
 
Olay, sabah saatlerinde,  Muratpaşa İlçesi  Çağlayan Mahallesi 2025 Sokak'ta bulunan bir apartmanın bahçesinde meydana geldi.  Burdur'daki şeker fabrikasından emekli Nurettin Kırık, yaklaşık 1 yıl önce  Gürcistan uyruklu Svetlana Kırık ile evlendi.  Burdur'da oturan eski eşiyle de görüşmeye devam eden Kırık, bu nedenle Svetlana Kırık ile sorunlar yaşadı. Nurettin Kırık, oturdukları evden ayrılırken, Svetlana Kırık ise boşanma davası açtı.
 
 
EŞİYLE GÖRÜŞEMEYİNCE SİNİRLENDİ
 
Boşanmak istemeyen Kırık, sabah saatlerinde kamyonetiyle Svetlana Kırık'ın oturduğu eve geldi. Eşiyle görüşüp, ondan özür dilemek isteyen Kırık, aldığı olumsuz yanıt üzerine sinirlendi. Kamyonetindeki av tüfeğini alıp, havaya ateş eden Nurettin Kırık, eşi Svetlana Kırık'tan inmesini istedi. Eşinin elinde silahla beklediği gören Kırık, polisten yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
 
"BİR CANIM KALDI" DEYİP, TETİĞİ ÇEKTİ
 
Elindeki tüfekle bir ağacın dibine oturan Nurettin Kırık, namluyu karnına dayadıktan sonra tetik bölümüne düzenek yapıp, ayağını dayadı. Polisin yanına yaklaşmasını istemeyen Kırık, o sırada cep telefonuyla da selfie çekti.
 
 
Bir taraftan bağıran Kırık, "Ben, yalnızca seni sevdim. Hala da seviyorum. Sana her şeyimi verdim. Bir canım kaldı" sözlerinin ardından tetiği ayağıyla itip, tüfeği ateşledi. Kanlar içinde kalan Kırık, sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak, özel bir hastaneye götürüldü. Ağır yaralanan Kırık, kaldırıldığı hastanede, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.
 
Olay sonrası evden sokağa inen Svetlana Kırık ise ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
19 Kez Görüntülendi.
Alanya'da suç oranlarında büyük düşüş yaşandı
Genel
26 Kez Görüntülendi.
ALTAV yenileniyor
Alanya
56 Kez Görüntülendi.
Alanya’dan Hüseyin Doğan ve ailesi facia atlattı 
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Alanyaspor hak ettiği bir konumda
Alanya
23 Kez Görüntülendi.
İlyas Şirin’e Ankara’da önemli görev
Spor
11 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor evinde berabere kaldı
Gündem
13 Kez Görüntülendi.
CHP seçim zaferini değerlendirdi
Belediye
9 Kez Görüntülendi.
Ücretsiz su ve lif kabağı dağıtımı yapıldı
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'lü öğrenciler iş dünyasıyla buluştu
Güncel
15 Kez Görüntülendi.
Alanya'dan K.Maraş'a Alanya İlkokulu