Kategoriler

Haber Alanya

HİZMET KÖPRÜSÜYÜZ

Muhtarlar Günü münasebetiyle Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, "Muhtarlık müessesi kamu kurumları, belediyeler ve halkın arasında önemli bir hizmet köprüsü görevini yapmaktadır" dedi.
 
CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR
Muhtarlar Günü nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, "19 Ekim tarihi, 2015'te çıkarılan genelge ile "Muhtarlar Günü" olarak kutlanmasına karar verildi. Bu çok önemli karara katkılarından dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere hükümet ve Meclis üyelerine teşekkür ediyoruz" dedi. Kutlamalara muhtarlar başta olmak üzere, İlçe protokolü, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar, oda ve dernek başkanları ile vatandaşlar katıldı. Törenin ardından muhtarlar Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret ettiler. 
GÜNEY: BİZ BİR BÜTÜNÜZ
Vatandaşa hizmetin gitmesi açısından belediyelerin ve muhtarların bir elin parmakları gibi olduğuna dikkat çeken Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Ülkemiz önemli günlerden geçiyor. İnşallah bol dua ile birliğimizi beraberliğimizi ortaya koyarak, ülke, millet olarak bugünleri de savuşturacak güçteyiz. Hepimiz idareciyiz. Hepimizin niyeti hizmet etmektir ve bunun en güzel örneğini muhtarlarımızla Alanya'da veriyoruz" dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
4 Kez Görüntülendi.
Gözler Başkan Özçelik'de
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki eczacılar 185’inci yılı kutladı
Turizm
24 Kez Görüntülendi.
ALTİD'de sahil büfesi zirvesi
Antalya
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Demirtaş’ta kanalizasyonda işlem tamam 
Belediye
18 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden temizlik atağı 
Sağlık
11 Kez Görüntülendi.
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tam not
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Alanya esnafına Nuri Başkan’dan denetim uyarısı
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da safari araçları denetlendi
Belediye
36 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki o tesis “Aile Plajı” oluyor 
Genel
10 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’e meclisten yatırımlar için borçlanma yetkisi