Kategoriler

Haber Alanya

Yücel'den eğitime büyük destek

Alanya Belediyesi, Başkan Yücel’in talimatıyla 3 yılda 102 okulda çatı tadilatından anasınıfı yapımına kadar eğitim için yaptığı çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor.
Alanya Belediyesi, Başkan Yücel’in talimatıyla 3 yılda 102 okulda çatı tadilatından anasınıfı yapımına kadar eğitim için yaptığı çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Çocuklarımızın fiziki ve sosyal donatıları eksiksiz okullarda eğitim görmeleri için önceliğimiz her zaman eğitim olmuştur.” diyerek eğitime verdiği önemi vurgularken 3 yılda 102 okula yapılan katkı ve çalışmaların katlanarak devam edeceğini söyledi.
102 OKULDA TADİLAT YAPILDI
2014 yılından bu yana toplam 102 okulun taleplerini yerine getirdiklerini belirten Başkan Yücel, 50 okulda kantin, çatı tadilatı, çevre düzenleme parke, taş duvar, perde duvar, sınıf tadilatı, anasınıfı yapımı, korkuluk yapımı, altyapı ve sundurma yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğümüz 52 okulda da bakım, onarım ve tadilat çalışması yaptılar. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için yaptığımız hiçbir şeyi yeterli bulmuyoruz. Bu konudaki yatırım ve hizmetlerimiz artarak devam edecek. Oba Nazmi Yılmaz Lisesi ve Mahmutlar Halil Ülker İlköğretim Okulu’nun çevre düzenlemeleri için çalışmalarımız da süratle devam ediyor.” diye konuştu.
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
6 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
10 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
11 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
22 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
30 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
23 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
91 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
40 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar