Kategoriler

Haber Alanya

AYNI STANDART

Batı yaylalarında yol düzenleme, altyapı ve asfalt çalışması devam ederken Alanya Belediye Başkan Yarımcısı Adem Er ve Fen İşleri ekipleri bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşlar bölgeye verdiği hizmetten dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibine teşekkür ettiler. Er ise, merkez ve kırsalda hizmetin aynı stdandartta olduğuna dikkat çekti. 
 
ADEM ER'DEN DENETİMLERE DEVAM
Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Adem Er, biten çalışmalar ile devam eden yatırımları yerinde görmek için dağ taş demeden incelemelerine devam ediyor. Eğrigöl, Avsallar, Payallar ve Saburlar Yaylası’nda çalışmaları inceleyen Başkan Yardımcısı Adem Er ve ekibine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Alanya Belediyesi'nin yaylalarda hizmetin tarihini yazdığını söyleyen yayla halkı şunları söyledi; "Yaylalarımızın yolu bozuk ve tozlu olduğundan ilgi azdı. Şimdi ise asfalt yapıldığına inanmıyorlar. Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve ekibinden Allah razı olsun, yaylalarımızın çehresi değişti." 
'HALKIN DESTEĞİYLE HİZMET GİDİYOR' 
Alanya'nın tüm mahallelerine aynı konforu sağlamak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Adem Er, “Başkan Yücel seçimden önce de her yerde aynı standardı vatandaşa yaşatacağını taahhüt etmişti. Biz de imkânlarımızı en iyi şekilde ve en verimli bir şekilde değerlendirip bu hizmetleri kırsala da aktarmaya çalışıyoruz. Bütün bunlar Alanya Belediyesi'nin tüm imkanları yine Alanya halkının desteğiyle oluyor. Asıl bizler verilen destek için Alanya halkına teşekkür ederiz" dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
35 Kez Görüntülendi.
İyi Parti’nin kuruluşundan beri içinde yer alan Alper Arıkan, görevinden istifa etti.
Gündem
83 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’in 4 Başkan Yardımcısı belli  oldu
Güncel
15 Kez Görüntülendi.
Özel sporcular altınla döndü
Belediye
26 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten iki dönüşüm talimatı
Asayiş
68 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis göz açtırmadı: 300 kişi sorgulandı 
Alanya
21 Kez Görüntülendi.
Alanya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü 
Genel
11 Kez Görüntülendi.
Erdem'den Bakan Şimşek'e Alanya brifingi
Eğitim
13 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran sergi 
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
“Alanya’da esnaflık yapmak mucize" 
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak