Kategoriler

Haber Alanya

Gevne 7'nci kez şenlendi

Aliefendi Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından yapılan Gevne Yaylası Şenliği hafta sonu gerçekleştirildi. Ünlü sanatçıları sahne aldığı şenliğe binlerce vatandaş katıldı. 
 
Aliefendi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Gevne Yaylası'nda bu yıl 7.’sini düzenlediği şenliğe binlerce vatandaş katıldı. Şenlikte Songül Karlı, Konyalı Eda, Aysun Vural ve Armağan Çintaş gibi sanatçılar davetlilere müzik ziyafeti sundu. Dernek Başkanı Rüştü Vural’ın organizasyon ve davetlilerle yakından ilgilendiği şenliğe Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, belediye meclis üyeleri, oda başkanları gibi çok sayıda davetli ve çok sayıda vatandaş iştirak etti. Konserlerin yanı sıra halk oyunları, tiyatro ve yarışmaların düzenlendiği şenlikte çeşitli ödüller de verildi. 
Belediye Başkanı Yücel, “Aliefendi Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Gevne Yaylası'nda bu yıl 7. sini düzenlediği şenliklere katıldık. Başta Dernek Başkanı Rüştü Vural'a, yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. ALTSO Başkanı Şahin, “Bu güzel organizasyonu düzenleyen Dernek Başkanı Rüştü Vural ve yönetimini tebrik ederim”, MHP İlçe Başkanı Türkdoğan da “Kültürümüzün yaşatılmasına katkı sağlayan bu güzel organizasyonda emeği geçen Dernek Başkanı Rüştü Vural başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
İyi Parti’nin kuruluşundan beri içinde yer alan Alper Arıkan, görevinden istifa etti.
Gündem
20 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’in 4 Başkan Yardımcısı belli  oldu
Güncel
6 Kez Görüntülendi.
Özel sporcular altınla döndü
Belediye
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten iki dönüşüm talimatı
Asayiş
38 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis göz açtırmadı: 300 kişi sorgulandı 
Alanya
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü 
Genel
6 Kez Görüntülendi.
Erdem'den Bakan Şimşek'e Alanya brifingi
Eğitim
6 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran sergi 
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
“Alanya’da esnaflık yapmak mucize" 
Antalya
17 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak