Kategoriler

Haber Alanya

TÜREL İYİ GELİYOR

Söz verdiği gibi her ay ya temel atmaya ya da açılış için Alanya’ya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel hizmetlerine devam ediyor. Türel bugün de Oba'da yapılacak, 4 katlı, 24 odalı ve 50 kişi kapasiteli çok amaçlı sosyal ve kültürel tesisin temel atma töreni için Alanya'ya geliyor.
 
OTEL KONFORUNDA OLACAK 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Oba Mahallesi’nde 600 yataklı Alaaddin Keykubat Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanına, 4 katlı, 24 odalı ve 50 kişi kapasiteli çok amaçlı sosyal ve kültürel bir tesis kazandırıyor. Şehir dışından Alanya’ya gelen veya kalacak yeri olmayan hasta yakınlarının ücretsiz konaklayacağı ve imkanlarından faydalanabileceği tesis, kalitesiyle otel konforunu aratmayacak. Hasta yakınları böylece hastane bahçelerinde ve banklarda gecelemekten kurtulacak. 
TEMELİ TÜREL ATACAK 
Hasta yakınları için tüm detayların düşünüldüğü sosyal ve kültürel tesisisin temel atma töreni bugün gerçekleştirilecek. Bir yılda tamamlanması hedeflenen ve 3 milyon TL'ye mal olacak olan tesisin temel atma töreni için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel bugün saat 10.30’da Alanya'ya gelecek. Büyükşehir Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'in organize ettiği programa katılacak olan Türel, Alanya'daki medya mensupları ile Gedevet Yaylası'na giderek burada tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarını da inceleyecek.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
24 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
12 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
22 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
31 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
23 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
93 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
42 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar