Kategoriler

Haber Alanya

Başkan Yücel 8 Mart’ta kadınlarla buluştu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Alanya Belediyesi Aile Kadın Destek Merkezinden hizmet alan kadınlar ile Alanya’daki dernekler ve STK’ların kadın temsilcileri ile kahvaltı da bir araya geldi. Başkan Yücel, “Kadınlarımız sevgi pınarlarımız, evlerimizin bereketi, çocuklarımızın anası, geleceğimizi hazırlayan ilk öğretmenlerdir” diyerek Kadınlar Günü’nü kutladı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir kahvaltı programı organize etti. Programa; AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şerani Tavlı, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Alanya Belediyesinin kadın meclis üyeleri, Siyasi partilerin kadın kolları üyeleri, Alanya Belediyesi Aile Kadın Destek Merkezi’nden hizmet alan kadınlar, Alanya’da faaliyet gösteren dernekler ve STK’ların kadın temsilcileri katıldı.


Salonda alkışlarla karşılanan Başkan Yücel, tüm masaları tek tek gezerek kadınların bu anlamlı gününü kutladı. Kadınlara karanfil hediye edilen programda konuşan Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, bu güzel organizasyon için Başkan Yücel’e teşekkür etti ve kadınların toplumdaki yeri ve önemi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Salonu dolduran binlerce kadına seslenen Başkan Yücel ise sözlerine, “Neşet Ertaş’ın, “Benim iki sevdiğim var, biri anam; biri yârim. İkisine de hürmetim var, biri anam; biri yârim. Birisi var etti beni, birisi yar etti beni. İkisinin var bir yâri, Biri anam biri yârim” sözleri ile başladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Fransız turistler Alanya’ya denizden geldi
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Alanya'da piyano festivali sona erdi
Spor
16 Kez Görüntülendi.
Alanyalı Feyza Güzyaka Dünya Kupası’nda şampiyon oldu
Güncel
9 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi ve Müzesi açıldı
Genel
10 Kez Görüntülendi.
Alanya'da 19 Mayıs coşkusu
Alanya
8 Kez Görüntülendi.
Alanya’da Sahil Güvenlik ve savaş gemileri vatandaşların ziyaretine açıldı
Spor
10 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Samsunspor’dan puanla döndü
Alanya
25 Kez Görüntülendi.
Galatasaray Taraftarı Buruk ve Çok Kızgın
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması