Kategoriler

Haber Alanya

'Alanya'nın şansı Bakan Çavuşoğlu'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sayesinde Alanya'nın hak ettiği hizmet ve yatırımları almaya devam edeceğini belirterek "Sayın bakanımıza sahip çıkmak, destek olmak hepimizin görevi" dedi

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, "Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu Alanyamız için büyük ve önemli bir değerdir. Her zaman gururumuz oldu, olmaya da devam edecek. Yoğun temposuna rağmen her zaman Alanyamıza sahip çıkarak desteğini daima gösterdi.
Ülkemizin ve Alanyamızın daha da büyümesi, gelişmesi için Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun kaptanlığında gece gündüz inançla, azimle ve kararlılıkla çalışmalarımız devam edecektir. Milletimizin yanında ve gönlünde olmaya devam edeceğiz.
Hizmetlerimizin ülkemize ve şehrimize kazandırılmasında büyük katkı sağlayan medarı iftiharımız Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na bir kez daha minnettarlığımızı iletip, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na yol ve dava arkadaşlığı yapmak onur ve gurur kaynağımdır.
Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize en güçlü destek yine Alanyamızdan gelecek, buna hiç şüphemiz yok. Bunun için teşkilatımızla 7/24 sahadayız. 14 Mayıs’tan sonra yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza Türkiye Yüzyılı vizyonuyla devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı için doğru adımlarla yola devam diyerek bir kez daha milletimizin emrindeyiz" dedi.
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
36 Kez Görüntülendi.
İyi Parti’nin kuruluşundan beri içinde yer alan Alper Arıkan, görevinden istifa etti.
Gündem
88 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’in 4 Başkan Yardımcısı belli  oldu
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Özel sporcular altınla döndü
Belediye
30 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten iki dönüşüm talimatı
Asayiş
69 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis göz açtırmadı: 300 kişi sorgulandı 
Alanya
21 Kez Görüntülendi.
Alanya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü 
Genel
12 Kez Görüntülendi.
Erdem'den Bakan Şimşek'e Alanya brifingi
Eğitim
14 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran sergi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
“Alanya’da esnaflık yapmak mucize" 
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak