Kategoriler

Haber Alanya

Başkan Şahin, muhtarlarla buluştu

Son günlerde yaylalara yaptığı hizmetlerle gündemden düşmeyen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin’in yeni konukları Batı Mahallesi muhtarları oldu. Muhtarlar ziyarette Şahin’in bölgeye yaptığı hizmetler nedeniyle duydukları memnuniyeti dile getirirken yeni sorun ve talepler konusunda da destek sözü aldıklarını dile getirdiler.

Batı Mahallesi Muhtarları yaptıkları açıklamada, “Başkanımız Mehmet Şahin sağ olsun ne zaman yardım talep etsek gece gündüz demeden yanımızda. Daha önce bölgemize bir noter ve yükseköğrenim konusunda taleplerimiz olmuştu. Mahmutlar’ın ardından yakın zamanda Konaklı’da hizmete girecek olan notere de  öncülük etti. Aynı zamanda Konaklı’da atıl vaziyette bulunan Kongre Merkezinin de yabancı diller yüksek okulu ve diş hekimliği fakültesi dersliklerine dönüşmesi konusunda da talebimize karşılık veren Başkanımıza teşekkür ederiz. Bölgemizin yeni taleplerini kendisine ilettik” diye konuştular. 
Şahin ziyarete ilişkin açıklamasında; “Batı Mahallemizin Kıymetli Muhtarları bölgenin talep ve sorunlarını iletmek üzere ziyaretimize geldiler.  Başta yol ve su konusundaki talepleri olmak üzere misafirperver yöre halkının sorunlarını ele aldık. Daha önce başta noter olmak üzere Yabancı Diller Yüksekokulu ve Diş Hekimleri Fakültesi dersliklerinin batı mahallelerimize kazandırılmasında örnek çalışmaya imza attığımız muhtarlarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Her zaman olduğu gibi Alanya’mızın talep ve sorunlarını merkez, yayla veya köy demeden bir bütün halinde ele alıyoruz. Kıymetli muhtarlarımız ile el birliğinde bölgemizin sorunları için çalışacağız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Belediye
18 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Gazipaşa Tarım Fuarı çıkarması 
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem esnafı ziyaret etti
Gündem
18 Kez Görüntülendi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Çevre
13 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da ara eleman sorununa çözüm arayışı
Güncel
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi 
Genel
15 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten 1 Mayıs mesajı
Asayiş
16 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 54 günde 42 milyon lira para cezası 
Belediye
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’da kaçak yapılar bir bir yıkılıyor
Spor
18 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı