Kategoriler

Haber Alanya

Manisalı judoculara milli davet

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı judocuları Öznur Efe, Gülşen Tanrıkulu ve Zilan Ertem, Milli Takım kampına katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı judocuları Öznur Efe, Gülşen Tanrıkulu ve Zilan Ertem, Milli Takım kampına katıldı.

Türkiye Judo Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Ümitler Avrupa Kupası Kampı 25 Mayıs tarihinde Ankara’da başladı. Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde başlayan ve 18 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kampa Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcuları Öznur Efe, Gülşen Tanrıkulu ve Zilan Ertem de katıldı. Gösterdikleri başarılı performanslarla daha önce Türkiye’yi başarıyla temsil eden judocular, kamp boyunca teknik ve taktik çalışmalarla uluslararası turnuvalar öncesi hazırlıklarını sürdürecekler. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Judo Branşından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı da sporculara gelen milli kampa davet hakkında açıklamalarda bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un katıldığı her branşta başarı çıtasını daha yukarıya taşımak için çalıştığını belirten Elmalı, “Sporcularımızın kamp dönemini başarılı bir şekilde geçireceklerine inanıyorum. Bu kamplar judocularımızın gelişimi için de önemli. Pandemi öncesinde gerçekleşen müsabakalarda aldıkları madalyalarla hepimizi gururlandıran sporcularımızın, önümüzdeki süreçte de hem kulübümüzü hem de ülkemizi başarıyla temsil edeceklerini düşünüyorum” diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
36 Kez Görüntülendi.
İyi Parti’nin kuruluşundan beri içinde yer alan Alper Arıkan, görevinden istifa etti.
Gündem
91 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’in 4 Başkan Yardımcısı belli  oldu
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Özel sporcular altınla döndü
Belediye
31 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten iki dönüşüm talimatı
Asayiş
69 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis göz açtırmadı: 300 kişi sorgulandı 
Alanya
21 Kez Görüntülendi.
Alanya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü 
Genel
13 Kez Görüntülendi.
Erdem'den Bakan Şimşek'e Alanya brifingi
Eğitim
14 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran sergi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
“Alanya’da esnaflık yapmak mucize" 
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak