Kategoriler

Haber Alanya

Nevşehir’e 4 savcı ve 3 hakim ataması yapıldı

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından yaz kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre Nevşehir’e 4 savcı ve 3 hakim ataması yapıldı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından yaz kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre Nevşehir’e 4 savcı ve 3 hakim ataması yapıldı.

HSK tarafından yaz kararnamesi açıklandı. Kararnameye göre Nevşehir’de görev yapan 4 hakim ve 4 cumhuriyet savcısı başka illere görevlendirilirken, kente 3 hakim ve 4 cumhuriyet savcısı ataması yapıldı. Nevşehir’de görev yapan hakimlerden Nagehan Şahin Çanakkale Hakimliğine, Abdullah Meral Konya Hakimliğine, Ali Tontur İstanbul Hakimliğine, Zübeyde Gamze Yavuz ise Gaziosmanpaşa Hakimliğine atanırken, Nevşehir Cumhuriyet Savcılarından Furkan Yavuz Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Savcılığına, Cafer Erhan Doğan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığına, Mustafa Fatih Karababa Akçadağ Cumhuriyet Savcılığına, Yasemin Turhan Tontur da İstanbul Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Zara Hakimi Recep Yücel Nevşehir Hakimliğine, Çaykara Hakimi Ebru Tekin Nevşehir Hakimliğine, Kaynarca Hakimi Fatma Cansel Polat Keküllüoğlu Nevşehir Hakimliğine, Yozgat Cumhuriyet Savcısı Naim Babür Alaybeyoğlu Nevşehir Cumhuriyet Savcılığına, Çal Cumhuriyet Savcısı Abdullah Başkan Nevşehir Cumhuriyet Savcılığına, Dinar Cumhuriyet Savcısı Enes Furkan Kıskacı Nevşehir Cumhuriyet Savcılığına, Gürgentepe Cumhuriyet Savcısı Mehmet Bekir Coşkun da Nevşehir Cumhuriyet Savcılığına atandı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
3 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis göz açtırmadı: 300 kişi sorgulandı 
Alanya
2 Kez Görüntülendi.
Alanya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü 
Genel
4 Kez Görüntülendi.
Erdem'den Bakan Şimşek'e Alanya brifingi
Eğitim
3 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran sergi 
Alanya
5 Kez Görüntülendi.
“Alanya’da esnaflık yapmak mucize" 
Antalya
17 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak  
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
‘Fıstıklı limonata’ Alanya’nın tescilli lezzeti oldu
Belediye
28 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten İskele’de temizlik operasyonu 
Güncel
27 Kez Görüntülendi.
Yücel ALTAV Başkanlığını Özçelik’e devrediyor
Genel
22 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan Ankara’da Başsavcı Karaköse’ye ziyaret