Kategoriler

Haber Alanya

Ünsal’dan Ekicioğlu’na cevap: "Şahsıma siyasi ömür biçen siyasi cenazeler gibi sizin de zemininiz anlaşıldığı üzere çok kaygan”

KIRŞEHİR (İHA) – AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kırşehir Belediye Selehattin Ekicioğlu’nun işten çıkarılan işçilerle ilgili yaptığı açıklamaya cevap verdi.

KIRŞEHİR (İHA) – AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kırşehir Belediye Selehattin Ekicioğlu’nun işten çıkarılan işçilerle ilgili yaptığı açıklamaya cevap verdi.

Ünsal, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Şahsıma siyasi ömür biçen siyasi cenazeler gibi sizin de zemininiz anlaşıldığı üzere çok kaygan. Ekicioğlu, klasik CHP zihniyeti ile sorularıma cevap vermek yerine hem topu taca attı hem de çelişkili cevaplar verdi. Sözleşmeli personeller ile ilgili durum mali yıl ile sınırlıdır ve söz konusu mali yıl için sözleşmeler yenilenmemiştir diye açıklama yaptınız. Bütçenin yapılıp yürürlüğe girmesinden başlayarak uygulandığı bir yıllık süreyi yani 1 Ocak dan başlayıp 31 Aralık tarihinde sona eren 12 aylık dönemi ifade eder. Belediye başkanlarının 5393 sayılı Belediye Kanunun 49. Maddesine istinaden belediye ve bağlı kuruluşlarında, norm kadroya uygun olarak teknik personelleri yıllık sözleşme ile çalıştırılabilir. Belediye başkanı sözleşmeli olarak çalıştıracağı kişiyi seçebilir ve bağlı olduğu bakanlıkça onaylandığı sürece o kişi ile çalışabilir. Yani çalışacağı kadroya ilişkin şartları tutmayan biri kişinin sözleşmesine bakanlık onay vermez"
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
33 Kez Görüntülendi.
İyi Parti’nin kuruluşundan beri içinde yer alan Alper Arıkan, görevinden istifa etti.
Gündem
76 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’in 4 Başkan Yardımcısı belli  oldu
Güncel
15 Kez Görüntülendi.
Özel sporcular altınla döndü
Belediye
26 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten iki dönüşüm talimatı
Asayiş
68 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis göz açtırmadı: 300 kişi sorgulandı 
Alanya
21 Kez Görüntülendi.
Alanya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü 
Genel
11 Kez Görüntülendi.
Erdem'den Bakan Şimşek'e Alanya brifingi
Eğitim
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran sergi 
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
“Alanya’da esnaflık yapmak mucize" 
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak