Kategoriler

Haber Alanya

RAPOR İSTEDİ

Seçimde yaşanan yenilginin ardından ilk kez Alanya’ya gelen ve partililerle kahvaltıda buluşan AB Bakanı Çavuşoğlu, yenilginin nedenlerinin bir an önce gurur yapılmadan araştırılıp tespit edilmesini istedi. Çavuşoğlu aksi takdirde geleceğe doğru yön verilemeyeceğine vurgu yaptı.

NEDENLERİ TESPİT EDİLMELİ
Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın 30 Mart yerel seçimlerinde sandık başında görev yapan partililerine teşekkür için düzenlediği kahvaltıda konuşan AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya’da seçimin kaybedilmesine yönelik konuştu. Ortada bir başarı ya da başarısızlık varsa bunun nedenlerinin mutlaka tespit edilmesi gerektiğini belirten Çavuşoğlu, aksi takdirde geleceğe doğru yön verilemeyeceğini vurguladı. 
DEĞİŞEREK GELİŞMEK GEREK
Hatalardan ders çıkarılması gerektiğini kaydeden Çavuşoğlu, “Varsa eksikliklerimiz, gurur yapmadan düzeltmeliyiz. Bu dava bir seçimlik dava değildir” diyerek ilerideki hedeflere emin adımlarla ilerleyebilmek için her zaman değişerek gelişmek gerektiğini dile getirdi. Ak Parti'nin 14 yıldır, Türkiye'nin de 12 yıldır değişerek geliştiğini vurgulayan Çavuşoğlu, bu doğrultuda yapılan her çalışmanın samimi ortamda değerlendirilmesi, varsa eksiklerinin tespit edilmesi gerektiğini belirtti.
DESTEK VERMEYE HAZIRIZ
Antalya Büyükşehir ve 10 ilçe belediyesinde başarılı olduklarını Alanya'da ise istenen sonuçla karşılaşılmadığını belirten Çavuşoğlu, Alanya’nın hizmetten mahrum bırakılmayacağını bildirdi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i arayarak tebrik ettiğini söyleyen Çavuşoğlu, Alanya'ya hizmetlerinin devam edeceğini, hiçbir projenin yarım kalmayacağını vurgulayarak yapılacak her hizmet için gereken desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi.
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
13 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer 2 kurumun personelini ödüllendirdi
Güncel
12 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer’den muhtarlara talimat 
Gündem
12 Kez Görüntülendi.
Alanya Piyano Yarışması ve Festivali başlıyor 
Genel
16 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi 19 Mayıs’ta açılıyor 
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer ALKÜ’de öğrencilerle buluştu 
Alanya
20 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten isim ve fotoğraf talimatı
Belediye
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi şehri çiçek bahçesine çevirdi 
Antalya
24 Kez Görüntülendi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun"