Kategoriler

Haber Alanya

Minare külahının yerinden kopma anı görüntüye yansıdı

Karaman’ın Ermenek ilçesine bağlı Katranlı köyünde şiddetli rüzgar nedeniyle, cami minaresinin külahı yerinden koptu, o anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi.

Karaman’ın Ermenek ilçesine bağlı Katranlı köyünde şiddetli rüzgar nedeniyle, cami minaresinin külahı yerinden koptu, o anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre, köyde gece başlayan şiddetli rüzgar cami minaresinin külahını yan yatırdı. Sabah ise minare külahının yan yattığını gören vatandaşlar durumu hemen köy muhtarı Şenol Baştuğ’a haber verdi. Muhtarın uyarısı ile tedbir alınarak cami yakınındaki araçlar uzaklaştırıldı ve durum yetkililere bildirildi. Alınan tedbirlerin ardından kısa süre sonra da yan yatan minarenin külahı yerinden sökülerek koptu. O anları bir vatandaş cep telefonuyla kaydederek sosyal medya hesabından yayınladı. Alınan tedbir sonucu can kaybı ve yaralanma yaşanmazken camide maddi hasar oluştu.

Köy muhtarı Şenol Baştuğ, "Sabah saat 09.00 sıralarında köylümüz durumu bana haber verdi. Ben de hemen cami çevrede güvenlik tedbiri alarak vatandaşları uyardım. Daha sonra da minarenin külahı yerinden koparak caminin çatısına düştü. Camimizde hasar oluştu. Kimsenin canına zarar gelmemesi bizim işin sevindirici’’ dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı  
Sağlık
14 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'lü tıp asistanları bilgilendirildi
Belediye
58 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik tüm yetkiyi o iki isme verdi
Gündem
29 Kez Görüntülendi.
Özçelik vakfın yeni üyesi oldu
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
İletişim ve Tasarım Festivali sona erdi
Eğitim
20 Kez Görüntülendi.
ALKÜ Türkiye'de bir ilke imza attı
Asayiş
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’da umuma açık mekanlarda denetim yapıldı
Asayiş
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 11 araç trafikten men edildi
Antalya
22 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir toplu ulaşım araçları 1 Mayıs’ta ücretsiz  
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Taksici esnafının 'VIP' isyanı