Kategoriler

Haber Alanya

İpekyolu Belediyesinden ‘Sağlıklı Beslenme’ semineri

Van’ın İpekyolu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, “Ramazan Ayında Sağlıklı Beslenme” konulu seminer düzenledi.

Van’ın İpekyolu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, “Ramazan Ayında Sağlıklı Beslenme” konulu seminer düzenledi.

Pandemi tedbirlerinin sıkı uygulandığı seminere; İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Birol Duman, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ebru Turan Akyol, belediyeye bağlı Berivan Kültür Merkezi kursiyerleri, Engelsiz Yaşam Akademisi çalışanları ve çok sayıda kadın katıldı. İpekyolu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Engelsiz Yaşam Akademisi konferans salonunda düzenlenen seminere konuşmacı olarak İpekyolu İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Diyetisyen Merve Gizem Baraj katıldı. Ramazan ayındaki bazı değişikliklerin sağlıklı beslenmeyi bir nebze de olsa zorlaştırdığını belirten Baraj, “Ramazan ayında öğünler, sahur ve iftarda iki ana öğün ile iftardan sonra 1-1,5 saat aralıklarla iki ara öğün şeklinde düzenlenmelidir. Oruç tutanların mutlaka sahur yapmaları sağlığın korunması açısından önemlidir. Bol sıvı tüketimi, egzersiz, uyku düzeni gibi konulara da dikkat edilmesi Ramazan ayının sağlıklı bir şekilde geçirilmesini sağlayacaktır” dedi.

İlginin yoğun olduğu seminer sonrası, katılımcıların soruları cevaplandırıldı. Bu tür faydalı etkinliklerin süreceğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Birol Duman ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ebru Turan Akyol, katılımcılara teşekkür ederek hijyen paketinden oluşan hediyeler verdi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
9 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak  
Alanya
9 Kez Görüntülendi.
‘Fıstıklı limonata’ Alanya’nın tescilli lezzeti oldu
Belediye
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten İskele’de temizlik operasyonu 
Güncel
11 Kez Görüntülendi.
Yücel ALTAV Başkanlığını Özçelik’e devrediyor
Genel
10 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan Ankara’da Başsavcı Karaköse’ye ziyaret 
Alanya
20 Kez Görüntülendi.
Alanyalı turizmci Nuri Arslan kalbine yenik
Spor
9 Kez Görüntülendi.
Corendon Alanyaspor : 1-1
Asayiş
18 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
13 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
25 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"