Kategoriler

Haber Alanya

Randevu almaya gerek yok!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ‘açık kapı' uygulamasıyla belediyede tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Türel dün de saat 14.00’dan sonra ziyaretçilerini makamında ağırlamayı sürdürdü.

Antalya'da 30 Mart yerel seçimlerinin galibi Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in tebrikleri kabul etmek için başlattığı açık kapı, randevusuz döneme, Antalyalıların ilgisi devam ediyor. Yüzlerce insan Başkan Türel'i kutlamak için Büyükşehir'e gelirken, başkanlığın ikinci katındaki makam odasının protokol kapısı da halka açıldı. Kendisini tebrik etmeye gelenlerle tek tek selamlaşan, sorunları ve istekleriyle de ilgilenen Başkan Türel, birlikte fotoğraf çektirme taleplerine de kayıtsız kalmadı. Kutlama çiçekleri nedeniyle başkanlık katı botanik bahçesine dönerken Türel'e mazbatasını almasının üzerinden geçen 10'uncu günde de yoğun ilgi vardı. Birçok kurum ve kuruluşun yanı sıra Türel'i tebrik edenler arasında en renkli isimse Ankaralı türkücü Hasan Yılmaz oldu. 
TÜREL DAHA SONRA GELECEK
Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın Cumartesi günü 09.00’da Oba’daki Utopia Club’ta düzenlediği kahvaltıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in programlarının çakışması nedeniyle gelemeyeceği açıkladı. Yerel seçimlerde sandık başında görev alan partililere teşekkür için hazırlanan kahvaltıya Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu katılacak. Türel ise ileri bir tarihte Alanya’ya gelecek. 
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
İyi Parti’nin kuruluşundan beri içinde yer alan Alper Arıkan, görevinden istifa etti.
Gündem
37 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’in 4 Başkan Yardımcısı belli  oldu
Güncel
9 Kez Görüntülendi.
Özel sporcular altınla döndü
Belediye
14 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten iki dönüşüm talimatı
Asayiş
53 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis göz açtırmadı: 300 kişi sorgulandı 
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Alanya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü 
Genel
8 Kez Görüntülendi.
Erdem'den Bakan Şimşek'e Alanya brifingi
Eğitim
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran sergi 
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
“Alanya’da esnaflık yapmak mucize" 
Antalya
17 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak