Kategoriler

Haber Alanya

Açılış muhteşem olacak

Bu sene 50’ncisi gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun başlangıç noktası olan Alanya etabının koordinasyon toplantısı, Alanya Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

27 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında Alanya’da başlayacak olan ve ilk etabı yapılacak olan 50’inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu öncesi, Alanya protokolünün katılımıyla koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Alanya Belediye Meclis Salonu’ndaki toplantıya, Kaymakam Erhan Özdemir, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur, İlçe Jandarma Komutanı Alper Çetinkaya, oda ve dernek başkanları katıldı. 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 50’inci yıla büyük önem verdiğini dile getiren Emin Müftüoğlu, “Cumhurbaşkanımızın Çankaya Köşkü’nde bisiklete binmesiyle bizim için ilk start verildi. Türkiye’nin en büyük tanıtım organizasyonunda, tüm dünyaya açılışın nasıl yapılacağını Alanya’da göstereceğiz.” diye konuştu. 
 
Organizasyonun tüm kesimden herkese katkısının olacağını aktaran Müftüoğlu,”2012 yılında 130 ülkede 312 milyon haneye ulaşırken, bu rakamı geçtiğimiz yıl 158 ülkede 602 milyon haneye çıkarttık. Bu hem Alanya hem de Türkiye için bulunmaz bir reklam fırsatı. Federasyon olarak üzerimize düşen her şeyi yapacağız” dedi. 
Toplantı Kaymakam Erhan Özdemir ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in konuşmalarıyla sürdü. Karşılıklı fikir alıverişi yapılan toplantıda organizasyon öncesi yapılacak etkinlikler de konuşuldu.
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
21 Kez Görüntülendi.
Alanya'da suç oranlarında büyük düşüş yaşandı
Genel
27 Kez Görüntülendi.
ALTAV yenileniyor
Alanya
67 Kez Görüntülendi.
Alanya’dan Hüseyin Doğan ve ailesi facia atlattı 
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Alanyaspor hak ettiği bir konumda
Alanya
26 Kez Görüntülendi.
İlyas Şirin’e Ankara’da önemli görev
Spor
11 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor evinde berabere kaldı
Gündem
16 Kez Görüntülendi.
CHP seçim zaferini değerlendirdi
Belediye
9 Kez Görüntülendi.
Ücretsiz su ve lif kabağı dağıtımı yapıldı
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'lü öğrenciler iş dünyasıyla buluştu
Güncel
17 Kez Görüntülendi.
Alanya'dan K.Maraş'a Alanya İlkokulu