Kategoriler

Haber Alanya

GÖKBEL ŞENLENECEK

Bu yıl Gökbel Yaylası 13’üncü kez şenlenecek. Her yıl Alanya’nın akın ettiği ve karnaval coşkusu yaşanan Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri kapsamında bu akşam Serkan Kaya sahne alacak. Pazar gün başlayacak güreşlerde ise 500 sporcu mücadele edecek. Başkan Yücel, tüm Alanya’yı Gökbel’e davet etti. 
 
Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri bu yıl renkli görüntülere sahne olacak. Bu yıl Gökbel Güreşlerine yaklaşık 500 sporcu katılacak ve başpehlivanlık için güçlü rakipleriyle kıyasıya mücadele edecekler. Cumartesi akşamı saat 20.00’da açılış konuşmaları ve resmi programla başlayacak etkinlikler saat 20.20’de Off-Road Show, Folklor Gösterileri, yerel sanatçıların konserleri ile devam edecek. Güreşlerin geleneksel halk konseri bölümünde ise saat 21.40’ta Serkan Kaya sahne alacak. 
YÜCEL’DEN ALANYA’YA DAVET
Güreşler ise Pazar günü saat 09.00’da başlayacak. Güreşler devam ederken bir taraftan da protokol konuşmaları, Kafkas Halk Oyunları, 2017 yılının Güreş Ağası Seçimi yapılacak. Güreş programı saat 17.00’da düzenlenecek kapanış ve ödül töreni ile sona erecek. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Ata sporumuz olan yağlı güreşleri nesilden nesile aktarmak ve yaşatmak için çalışıyoruz. Bu yıl 500’e yakın güreşçi Gökbel Er Meydanı’nda kol bağlayacak. Tüm vatandaşlarımızı Serkan Kaya konserine ve Pazar günü yapılacak olan güreşlere bekliyoruz” dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Belediye
7 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Gazipaşa Tarım Fuarı çıkarması 
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem esnafı ziyaret etti
Gündem
8 Kez Görüntülendi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Çevre
7 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı
Alanya
5 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da ara eleman sorununa çözüm arayışı
Güncel
6 Kez Görüntülendi.
Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi 
Genel
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten 1 Mayıs mesajı
Asayiş
8 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 54 günde 42 milyon lira para cezası 
Belediye
7 Kez Görüntülendi.
Alanya’da kaçak yapılar bir bir yıkılıyor
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı