Kategoriler

Haber Alanya

İç pazarda rota Alanya'ya çevrildi

İç pazarda son dakika kampanyaarına yoğun ilgi gösterildiğini belirten Tatilsepeti.com Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, Belek ve Lara otellerindeki yüksek doluluk nedeniyle tatilcinin rotayı Side, Kemer, Alanya ve Ege'ye kırdığını belirtti.
 
Yüzde 40’a varan indirim kampanyalarıyla yurt içinde gecelik kişi başı fiyatların 52 TL’den başladığını söyleyen Koray Küçükyılmaz, “Bu dönemde yabancı turistlerden de büyük bir talep olduğundan dolayı özellikle Antalya’daki pek çok tesis, son dakika fırsatlarını erken sonlandırmaya başladı.'' dedi.
Bu yıl 12 Haziran’da başlayan son dakika kampanyalarına yoğun ilgi olduğunu söyleyen Küçükyılmaz, yüzde 40’a varan indirimler ile birlikte yurt içinde gecelik kişi başı 52 TL’den başlayan fiyatlarla tatil satın almanın mümkün olduğunu belirtti. Küçükyılmaz, “Özellikle Belek ve Lara bölgelerine gösterilen yoğun ilgi sonucu birçok tesis son dakika kampanyalarını bitirdi. Side, Kemer, Alanya, Bodrum, Çeşme, Kuşadası ve Marmaris bölgelerine ise yoğun bir talep söz konusu. Buna yabancı turistlerin ilgisi de eklenince, son dakika kampanyalarındaki indirim oranları hızla düşüyor veya sonlandırılıyor. Bu nedenle tatilini henüz planlamamış olanlara, yüksek indirimden faydalanmaları için acele etmelerini tavsiye ediyoruz” diye konuştu.
Şirketin verilerine göre, son dakika kampanyalarından yararlanan tatilciler, hizmet kalitesi yüksek, fiyatları uygun tesisleri tercih ediyor. Bu segmentin fiyat aralığı ise, gecelik kişi başı 220 TL ila 300 TL arasında değişiyor.
 
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
11 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
6 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
10 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
11 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
30 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
91 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
40 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar