Kategoriler

Haber Alanya

İlk ültimatom

Alanya Kaymakamlığı’nda son günlerde tartışmaları ile gündemde olan tur tekneleri için bir toplantı düzenlendi.

Kaymakam Harputlu, ruhsatların tekrar gözden geçireleceğini ve kuralların her yerde aynı olacağını belirterek “Kooperatif kendi içerisinde birlik ve beraberlik içinde olmalı. Ağzımızdan çıkacak olan sözlere dikkat etmeliyiz. İlçemizin imajını bozmaya hakkımız yok” dedi. 
 
Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu başkanlığında, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Sahil Güvenlik Bot Komutanı S.G. Yüzbaşı Erdinç Karadeniz, Alanya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgâr, Alanya Liman Başkan Vekili Mustafa Akdoğan, Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Akın, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin ve tur teknecilerinin katılımıyla Alanya Balıkçı Barınağı ile ilgili toplantı düzenlendi.
Alanya Kaymakamlığı’ndaki toplantıda, tur teknecilerinin istek, talep ve sorunları görüşüldü. Kaymakam Harputlu, “Turizm ve güvenlik sıkıntıları hepimizin. Bu sorunları birlikte çözmeliyiz. Kooperatif kendi içerisinde birlik ve beraberliğini korumalı, Kooperatif yönetimi Alanya için el birliği ile çalışmalı” dedi.
Ruhsatların tekrar gözden geçirileceğini söyleyen Harputlu, “Alanya'nın her yerinde kurallar aynı olacak. Gece turuna çıkan tekneler de incelenecek, yapılan işlemler Alanya’nın geleceği için oldukça önemli” diye konuştu. 
Kooperatifin, yasalara uygun şekilde görevini tam olarak yapması gerektiğini belirten Harputlu sözlerini şöyle tamamladı: "Kooperatif kendi içerisinde birlik ve beraberlik içinde olmalı. Ağzımızdan çıkacak olan sözlere dikkat etmeliyiz. İlçemizin imajını bozmaya hakkımız yok.”
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Belediye
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Gazipaşa Tarım Fuarı çıkarması 
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem esnafı ziyaret etti
Gündem
17 Kez Görüntülendi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Çevre
13 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da ara eleman sorununa çözüm arayışı
Güncel
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi 
Genel
14 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten 1 Mayıs mesajı
Asayiş
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 54 günde 42 milyon lira para cezası 
Belediye
14 Kez Görüntülendi.
Alanya’da kaçak yapılar bir bir yıkılıyor
Spor
18 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı